Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Descriere

 

Ideile și sentimentele din cărțile Editurii For You sunt semințe fertile, pline de semnificații și de energie. La Grupul de studiu Editura For You le cultivăm prin dialog onest și deschis, în care toate opiniile sunt prețuite. Întregește-ți plăcerea lecturii prin această întâlnire cu oameni aflați în Căutare, la fel ca tine!

Vino în serile de miercuri, o dată la două săptămâni, să discutăm despre cărți și despre experiențe personale pe marginea lucrărilor publicate de Editura For You. Îi avem alături și pe prieteni ai editurii care sunt experți în diverse metode de parcurgere a drumului spiritual. Și încheiem fiecare astfel de conversație întru spirit cu o meditație ce ne redă Sinelui nostru profund.

 

 

 

Scurt istoric

Grupul de studiu Editura For You a luat naștere la puțină vreme după înființarea Editurii For You din dorința cititorilor de a discuta pe marginea cărții Conversații cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch.

De atunci, temele și titlurile abordate de inițiatoarea grupului, Doamna Monica Vișan, și de participanți au sporit în diversitate și complexitate. După o scurtă întrerupere, Grupul de studiu al cititorilor Editurii For You și-a reluat întâlnirile în 29 martie 2017, cu teme și cărți de actualitate și totuși vechi de când lumea: cunoașterea de sine și cunoașterea lumii.