Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Lansare de carte: Bucuria afacerilor, de Simone Milasas

03 September 2018
Lansare de carte: Bucuria afacerilor, de Simone Milasas
Miercuri, 26 septembrie, ora 18.00, te invităm la un eveniment special:
întâlnire cu Simone Milasas!


                    
Simone este un lider dinamic care călătorește în jurul Globului pentru a demonstra cum să faci afaceri cu bucurie. De peste două decenii, ea se află în primul plan al domeniului creativității și dezvoltării afacerilor. Ea sesizează bucuria posibilităților și a viitorului și știe că în orice situație există posibilitatea de a alege.   

     
Simone a lucrat în multe domenii, în întreaga lume. A deținut companii, le-a creat, le-a condus și le-a schimbat cu entuziasm, invitându-i și pe ceilalți să admită noi posibilități. Obiectivul ei este acela de a le da oamenilor puterea de a vedea că afacerile sunt o sursă de creație. Simone este fondatoarea conceptului Joy of Business/Bucuria afacerilor, precum și Coordonator la nivel mondial pentru Access Consciousness®, organizație extinsă acum în peste 170 de țări.


Simone ne va prezenta recenta sa carte, „Bucuria afacerilor”, împărtășindu-ne  cum putem crea un sistem armonios ce permite ca în fiecare zi să apară mai mult decât ceea ce pare posibil în realitate. De asemenea, ne va vorbi și despre cartea „Fii tu, schimbă lumea!”, de Dr. Dain Heer (apărută tot la Editura For You), care, folosind instrumentele și procesele din Access Consciousness, te conduce prin pașii prin care să creezi într-adevăr schimbare în viața ta și în lume.

Locația evenimentului: Hotel Cișmigiu, sala Lipscani
Adresa: Bd. Regina Elisabeta, nr. 38, București

Adaugă comentariu