Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Respiră pur și simplu cu DAN BRULÉ!

25 June 2018
Respiră pur și simplu cu DAN BRULÉ!

Respiră pur și simplu cu DAN BRULÉ!
Puterea Vindecătoare a Respirației
9–12 august 2018, Hotel Ramada Plaza, București


În perioada 9–15 august 2018 Dan Brulé va vizita din nou România. Este cel mai important expert din lume în controlul respirației și renumit inovator în acest domeniu, precum și unul dintre liderii mișcării spirituale mondiale. Se numără printre inițiatorii terapiei prin respirație și este unul dintre primii specialiști în Rebirthing certificați la nivel internațional.
Dan va lucra cu teme descrise în cartea sa „Respiră pur și simplu”, apărută la Editura For You. El va aborda din perspectiva respirației corecte în numeroase aspecte din viața de zi cu zi – la nivel de corp, minte și suflet.

9 august ora 18.30: Conferință și lansarea cărții „Respiră pur și simplu”
Pentru a participa la conferință, cumpără în perioada 23 iunie–31 iulie cartea „Respiră pur și simplu” pe www.editura-foryou.ro și vei primi gratuit o invitație la evenimentul de lansare, unde poți primi și autograf din partea autorului.

10–12 august: Workshopuri

Fiecare sesiune de grup constă în explicații, teorie și exerciții, iar în partea a doua a zilei se realizează sesiunile de practică.
Evenimentele le sunt accesibile tuturor categoriilor de public, atât celor care nu au mai practicat niciodată exerciții de respirație conștientă, cât și celor care au practicat orice tip de respirație ori care s-au certificat deja ca practicanți cu Dan.
Cei care participa la 3 sau mai multe sesiuni cumulate cu cele de weekend vor primi o reducere între 10–20%.


Program detaliat

10 august
10.00 – 17.30: Introducere în Respirația Conștientă

Scop: Deprinderea de tehnici și metode de lucru pentru un corp sănătos și echilibrat.
Detalii: La acest workshop vei lucra cu tehnici de respirație pentru reglarea și eliminarea stresului, anxietății, panicii, tensiunii nervoase care provoacă diverse probleme la nivelul corpului fizic.
Vom aborda împreună respirația conștientă, controlul asupra energiei, exerciții simple care pot elibera energia negativă acumulată în viața de zi cu zi. Scopul: curățare, eliberare și echilibrare.

11 august
10.00 – 17.30: Respirația Conștientă și renunțarea la gândurile care îți limitează viața

Scop: Eliberarea încărcăturii mentale. Schimbarea sistemului de convingeri.
Detalii: Cum să ne eliberăm și ne curățăm mentalul de gândurile vechi toxice, de anxietăți, depresii, programe de viață perimate, traume și frici. Creșterea abilității mentale de lucru, concentrare, învățare.

12 august
10.00 – 17.30: Respirația Conștientă și creșterea spirituală

Scop: Desprinderea de tipare vechi și deschiderea, aprofundarea practicii respirației în căutarea drumului spre sursa și sensul existenței.
Detalii: „Respirația este focul inimii – inima dragostei. Respirația spirituală este cel mai rapid mod de a-ți limpezi mintea, a-ți regla stomacul, a-ți calma nervii și a-ți deschide inima.” (Dan Brulé)

Costul participării este 100 euro/zi sau 240 euro pentru toate cele 3 workshopuri.
Achită un avans de 30% până la data de 15 iulie și vei beneficia de un preț promoțional de 80 euro/zi sau 210 euro pentru toate cele 3 workshopuri!

Contul in care se poate achita:

RCM PRESS SRL
COD IBAN:  RO77 RZBR 0000 0600 1605 4447
RAIFFEISEN BANK - AG.MIHALACHE

Locatia evenimentului:

http://www.ramadabucharestparc.ro/ro/localizare
https://goo.gl/maps/Q9tV36QZVwp

Detalii și înscriere la Editura For You
Tel.: 0724.212.691
E-mail: contact@editura-foryou.ro


Notă: Pentru sesiuni și workshopuri private (13–15 august), înscrie-te aici: michellepacheco8888@gmail.com (Michelle Pacheco)Adaugă comentariu