Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

STAR MAGIC - Recalibrare Galactică cu Jerry Sargeant

16 April 2018
STAR MAGIC - Recalibrare Galactică cu Jerry Sargeant

             Doreşti transformare? Ai ajuns în locul potrivit!

             Un workshop care schimbă paradigme, cu meditaţii profunde, cu coduri de lumină şi vindecare energetică, susţinut de JERRY SARGEANT, autor al cărții „Steaua Magică”, publicată de Editura For You: http://editura-foryou.ro/nou-lansate?product_id=326

             Alătură-te lui Jerry şi Echipei Star Magic pentru 2 zile de autovindecare, activare ADN, recalibrare celulară, muncă la reţeaua planetară şi ascensiune! E momentul să-ţi resetezi întreaga Conştiinţă şi să trăieşti într-un spaţiu de echilibru. Bucuria şi Extazul vor redeveni starea ta naturală.

            Între meditaţii vom avea momente de discuţii (întrebări şi răspunsuri) pentru a acoperi tot ceea ce apare pe parcursul workshopului.

            Va fi un weekend extraordinar care îţi va schimba viaţa. Jerry te va duce în cea mai incredibilă călătorie a vieţii tale!
            La sfârşitul său, după ce vei vizita locurile în care Jerry te va purta, vei fi un om nou. Fii pregătit să obţii putere! Aşteaptă-te la transformări masive!


            Jerry Sargeant este fondatorul sistemului de vindecare Star Magic (https://www.starmagichealing.com/). El este cunoscut în lume pentru meditaţiile profunde de conectare, pentru vindecarea oamenilor şi transformările rapide operate asupra acestora atât la nivel mental, cât și fizic, emoțional și spiritual – toate efectuate cu ajutorul Matricei Stelei Magice, o puternică reţea energetică de lumină ce se construiește în jurul planetei noastre.


            PROMOȚIE: pentru persoanele care apreciază, comentează și distribuie Evenimentul pe Facebook, contribuind astfel la răspândirea mesajului, în data de 29 aprilie, ora 20.00, are loc o extragere la care se vor premia 3 persoane cu câte un bilet gratuit la acest workshop!

            https://www.facebook.com/events/2005784319637953/

               

           Program: sâmbăta, 5 mai, şi duminică, 6 mai, orele 10.30 - 17.30.

           Loc: Bucureşti, Hotel RIN CENTRAL, Strada Traian, nr. 55 A, Sector 3 (aproape de Hala Traian)

           Preţ: 222 EURO

           OFERTĂ: La un bilet cumpărat, al doilea este la jumătate de preț!

           Înscrieri: E-mail: romania@starmagichealing.com

           Joi 3 mai, orele 19.00 - 21.30, Jerry Sargeant va susţine conferinţa „Vindecare prin Star Magic" (preţ 50 lei, aceeaşi locaţie) - detalii în curând.