Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Devino practician de Reconnective Healing

27 April 2020
Devino practician de Reconnective Healing

Devino practician de Reconnective Healing

Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine!


Fluturele, atunci când își întinde pentru prima oară aripile, nu își uită forma anterioară, de omidă, nici nu se bucură că a scăpat de ea. Trăiește starea de recunoștință pentru ceea ce a fost și își conștientizează călătoria de ascensiune către o ființă mai ușoară și mai liberă. Îi mulțumește omizii pentru felul în care și-a dus forma materială intensă, pentru toate obstacolele peste care și-a coordonat zecile de piciorușe și pentru răbdarea neclintită cu care și-a îndurat transformarea cea ultimă.

Dacă privim această imagine ca pe o metaforă pentru transformarea ființei umane, vom deduce că singura opțiune naturală și benefică este să ne privim propria evoluție cu compasiune. De asemenea, să avem încredere să integrăm în ascensiunea noastră fiecare pas, oricât de solicitant sau de necrezut, care ne-a adus până aici – inclusiv până la a citi aceste cuvinte.


În aceste vremuri dificile pentru omenire la nivel global, ne putem regăsi, metaforic, precum niște omizi închise în cocoon. Ni se cer răbdare, atenție și neclintire. Totodată, este poate cel mai prielnic moment din existența noastră de până acum să căutăm energiile pe care dorim să le integrăm de acum încolo în evoluția noastră și a celor din jur, cu recunoștință față de ceea ce am reușit să facem până în prezent și față de tot ce putem decoperi despre potențialul nostru mai departe.

Reconnective Healing, descoperită de Dr. Eric Pearl (https://editura-foryou.ro/eric-pearl), care a creat deja o rețea de practicieni în întreaga lume (www.thereconection.com), este una dintre cele mai cuprinzătoare metode de lucru energetice, fiind foarte simplă și actuală, în rezonanță cu noile energii ale Universului. Este ușor accesibilă oricui și, în același timp, lipsită de tehnici și ritualuri. Este, în această simplitate și accesibilitate a ei, aproape de necrezut și uimitoare precum transcenderea la stadiul de fluture. Dar e simplă pentru că așa ar trebui să fie astăzi ascensiunea noastră umană, clădită pe toată cunoașterea și pe accesul la căi tot mai deschise de elevare a ființei, de când existăm și până acum.


Reconnective Healing/Vindecare Reconectivă ne invită pe o cale de evoluție conștientă și de transformare globală, într-un moment în care putem privi această nevoie ca pe ceva mai necesar ca niciodată. Oricine rezonează cu acest tip de informații și are sau nu experiență în orice fel de practică energetică este invitat să se deschidă către un nou stadiu de a practica vindecarea și evoluția accelerată, pentru sine și pentru cei din jur.


Cursul de acreditare a practicienilor de Vindecare Reconectivă ne propune acest nou salt cuantic. Astăzi, programele Reconectării au devenit mai accesibile în lume, de această dată cu deschidere în special pentru cei din Europa de Est, prin programarea cursului din București, între 14–15 noiembrie 2020 (la Hotel World Trade Center), care va fi susținut în limba engleză, cu traducere simultană în limba română.

 Oricine poate deveni un catalizator pentru transformare, ghidat pentru prima oară în România de către echipa globală de Instructori ai The Reconnection, reprezentați de Andra Ivanov și Guglielmo Poli, co-directorul The Reconnection.

 

Acest curs, sub forma unui weekend LIVE (14–15 noiembrie), îi va învăța pe cei care doresc să devină practicieni ai acestei metode:

  • să activeze acest câmp inteligent de conștiință prin exerciții dinamice și experiențe practice;
  • să exploreze arta de a primi și de a facilita ședințe profesionale de Reconnective Healing;
  • să învețe facilitarea de sesiuni de vindecare la distanță și de autovindecare;
  • să îți cultive conexiunea cu persoane care gândesc la fel, pe o cale spre evoluție conștientă și transformare globală. 

 

Andra Ivanov, Instructor Asociat al The Reconnection: „Acum mai bine de 10 ani, dacă mi-ar fi povestit cineva despre metode precum Vindecarea Reconectivă, le-aș fi judecat imediat ca fiind parapsihopupu, pentru oameni care nu sunt cu capul pe umeri. Percepția mea era cea a unei minți formate printr-o carieră de succes în domeniile inginerie și drept. Din fericire, schimbarea a apărut și în viața mea. 


Această transformare personală a început odată cu citirea cărții Reconectarea - vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine și datorită interacțiunii cu Dr. Eric Pearl și a continuat cu propria experiență ca practician de Reconnective Healing®.  Am avut astfel privilegiul de a fi un termen în ecuația vindecării unui număr semnificativ de persoane, dar și de a practica autovindecarea, soluționând printre altele o problemă de sănătate care în condiții obișnuite ar fi necesitat intervenție chirurgicală.

Sunt recunoscătoare pentru această schimbare care mi-a deschis viața într-un mod minunat și îmi doresc să dau mai departe darurile prin care continuă să mă împlinească personal. Și, astfel, doresc să contribui la crearea unei comunități a celor care sunt inspirați să evolueze prin intermediul acestei metode.”

 

Mai multe detalii despre acest curs: