Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Seminar „Restabilirea Unității pentru o lume în evoluție” cu Jasmuheen

26 March 2019
Seminar „Restabilirea Unității pentru o lume în evoluție” cu Jasmuheen
RESTABILIREA UNITĂȚII 
pentru o lume în evoluție
cu 
JASMUHEEN

14–17 iunie 2019
Crystal Palace Ballrooms, București
zilnic între 10.00 și 18.00

Vino și alătură-te lui Jasmuheen pentru o prezentare intensivă, de 4 zile,
a noului program de Restabilire a Unității!
„Cu cât mai mulți dintre noi intră în stările mai profunde ale unității cu natura noastră esențială pură, cu atât mai multe dintre zonele sale ni se dezvăluie... Aceste zone sunt câmpuri de posibilități și căi de a fi situate dincolo de cele mai îndrăznețe închipuiri ale atâtor oameni. Totuși, explorarea și experimentarea conștiinței unice în noi înșine și cu ceilalți de pe pământ este o călătorie atât de magnifică, încât ne aduce nenumărate revelații și recompense. 
Lumea noastră evoluează către cea mai iluminată stare pe care atât de mulți au visat-o, iar singurul lucru pe care îl putem controla acum este momentul potrivit, deoarece traseul a fost stabilit și determinat de inima pură a lumii noastre!” 

Jasmuheen

Durata: 14-17 iunie, zilnic de la 10.00 la 18.00
Locație: sala Roma, Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti
Prețul evenimentului este de 999 lei. Pentru pensionari, elevi și studenți se acordă o reducere de 50%.
Pentru plata online: https://event.editura-foryou.ro/ 

Programul de Restabilire a Unității…
 • este pentru aceia care sunt gata să intre într-un flux mai consistent de pace, sănătate, fericire și armonie cu ei înșiși și cu tot ce este viu;
 • este pentru aceia care apreciază unicitatea și cultura noastră individuală, astfel încât să ne putem bucura ca o singură națiune, trăind în armonie pe Pământ;
 • este pentru aceia care iubesc lucrurile simple care funcționează;
 • este pentru aceia care sunt gata să vibreze dincolo de modelul dualității și limitării;
 • este pentru cei care sunt gata să lase în urmă trecutul și să vadă că fiecare moment este unul nou; astfel, este pentru cei care sunt gata să-și folosească energia mentală în moduri care dezvoltă întregul;
 • este pentru cei care se bucură de conștiința adevărată a unității cu toți și pentru cei care sunt deschiși către paradigma ascensiunii atât personale, cât și planetare;
 • în sfârșit, acest program le este destinat celor care sunt pregătiți pentru „zona mai mult decât orice”. 
Pentru a realiza toate acestea, în programul nostru de Restabilire a Unității vom împărtăși povești de viață ce ne vor inspira, pe măsură ce aplicăm știința Unității cu o recodificare foarte specifică, folosind un sistem care a fost predat de nenumărate ori în multe lumi în evoluție, pentru a ajuta la finalizarea procesului lor de ascensiune. 
 • Există viață pe alte sisteme planetare în alte dimensiuni? Da.
 • Suntem cu toții telepați? Da.
 • Putem fi toți hrăniți de prana, astfel încât nu mai trebuie să ne hrănim cu mâncare fizică decât pentru plăcere? Da.
 • Putem exista în cele mai adânci oceane de pace și fericire, în care viața ne este plină de har, iar inima ne este plină de recunoștință și trăim cu adevărat în Paradis pe Pământ? Da.
 • Există o formulă pentru toate acestea? Da.
 • Există o formulă pentru pace permanentă pe Pământ? Da, da, da!

JASMUHEEN 
Cu experiență în meditație de peste 40 de ani, Jasmuheen este activă în 55 de țări, iar cele 42 de cărți i-au fost traduse în 20 de limbi. Este iubită îndeosebi pentru simțul umorului și tehnicile simple, dar puternice, pe care le împărtășește cu generozitate neobosită. 
Meditațiile ei sunt dinamice, inspiraționale și aducătoare de conștientizări profunde, iar instrumentele și armoniile sale angelice au eliberat multe persoane din traume fizice, emoționale și mentale adânci.
În 2007, a înființat Ambasada Păcii, cu programe de armonizare personală, globală și universală. Prin intermediul manualului gratuit, acestea au sporit calitatea vieții pentru peste 15 milioane de oameni până acum.

Comentariile tale

Lazar Roxana
23 July 2019
Dac pe viitor mai vine la noi in tara, va rog sa ma notificati. mi-as dori foarte mult sa particip la un astfel de eveniment.Multumesc.
Leyla Nutu
11 April 2019
Buna ziua, cat costa programul cu Jasmuheen din 14-17 iunie 2019? Multumesc,
jasmuheen
08 April 2019
costurile evenimentului

Adaugă comentariu