Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Arta și știința respirației, cu Dan Brulé

13 March 2019
Arta și știința respirației, cu Dan Brulé

Vă invităm să participați la evenimentul „Arta și Știința Respirației”, cu Dan Brulé, Maestru în tehnici de respirație, în perioada 3–9 aprilie 2019, în București.

 

Dan Brulé este cel mai important expert din lume în controlul respirației și renumit inovator în acest domeniu, precum și unul dintre liderii mișcării spirituale mondiale. Se numără printre inițiatorii terapiei prin respirație și este unul dintre primii specialiști în Rebirthing certificați la nivel internațional. Dan ne-a onorat cu prezența sa în România încă din anul 2012, susținând numeroase evenimente deosebite, încărcate cu o energie specială.

Din 1970,  Dan a pregătit mai mult de 150 000 de oameni în peste 60 de țări, învățându-i  cum să folosească diverse tehnici de respirație în scopul dezvoltării personale, al vindecării și trezirii spirituale. Dan a antrenat atleți olimpici, luptători de elită și maeștri în arte marțiale. A instruit experți medicali, manageri din corporații.

Alte detalii despre Dan Brulé: https://www.breathmastery.com 

 

În evenimentul din aprilie 2019, Dan Brulé va susține o serie de sesiuni de Respirație Conștientă pe teme speciale, pentru a ne deschide o ușă spre potențialul maxim al vieții noastre.

Evenimentul cuprinde:

·         conferința de deschidere a evenimentului „Arta și Știința Respirației”;

·         sesiuni private individuale cu programare;

·         sesiuni de grup Respirație Conștientă Asistată – seara;

·         program de formare de noi practicieni prin cursuri de Tehnici Fundamentale ale Respirației; aceștia trebuie să participe la întregul program de 3 zile pentru a se califica (detalii despre program prin e-mail)


Detalii pentru înscrierea la eveniment:

Michelle Pacheco

Tel.: 0729 536 551

E-mail: michellepacheco8888@gmail.com

Adaugă comentariu