Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei

Editura For You la Conferința Asociației Europene de Psihologie Transpersonală

Saturday, Feb 24, 2018 | Post by Admin | 0 comment(s)

Pe 14 octombrie 2017, Editura For You a fost prezentă la un eveniment remarcabil pe plan european: Conferința Asociației Europene de Psihologie Transpersonală.

Numeroase personalități din România și din diverse țări europene au expus cele mai noi cercetări și practici din domeniul psihologiei transpersonale, sub titlul „Spiritualizarea omului contemporan, un imperativ al psihologiei contemporane”.

Printre invitați s-a numărat Stefano Pischiutta, psihoterapeut italian și autor publicat de Editura For You. De altfel, cartea sa „Născuți pentru a evolua” a ocupat un loc special în programul primei zile de conferințe, beneficiind de o lansare de excepție în fața publicului de specialiști europeni și de studenți la Universitatea „Danubius” din Galați.

Autorul a vorbit despre noima titlului dat acestei cărți și despre miza ei, despre cum se formează un psihoterapeut în contextul provocărilor din ziua de azi și despre modalități concrete în care psihologia contemporană trebuie să țină cont de toate cele trei dimensiuni ale ființei umane (minte, corp și spirit), integrând meditația și alte practici de relaxare și conștientizare. Lansarea cărții a beneficiat de cuvinte introductive rostite de Camelia Soceanu, directoarea Editurii For You, și de Prof. univ. dr. Anca Munteanu, președinta Asociației Europene de Psihologie Transpersonală.

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment