Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Imageria inimii. O cale către iluminare

Imageria inimii. O cale către iluminare

Imageria inimii. O cale către iluminare

  • 24,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 48

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066390910
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.16


Imageria inimii. O cale către iluminare

                 Cartea a fost scrisă ca urmare a feedbackului excepţional primit de la cititorii din întreaga lume pentru Aici, acum este tot ceea ce avem şi detaliază capitolele despre Imageria Inimii – cel mai vechi sistem spiritual cunoscut – din precedenta carte. Aşa cum ne-au obişnuit, Daniel (Tezin Rinchen) şi maeştrii lui tibetani ne împărtăşesc informaţii din comoara de înţelepciune tibetană, care au dăinuit prin timp tocmai datorită eficienţei lor. Ei ne explică, printre altele: cum să trăim în Inimă, cum să încetinim ritmul ca să ne bucurăm de frumuseţea vieţii, cum să evadăm din închisoare minţii, cum să înţelegem scopul vieţii, cum să obţinem claritatea care ne este atât de necesară într-o lume confuză, care pare să-şi fi pierdut reperele, cum să atingem iluminarea şi să ne eliberăm, astfel, de ciclul reîncarnărilor.

                După mii de ani în care învăţăturile budismului tibetan au fost transmise pe cale orală unui număr mic de iniţiaţi, odată cu schimbarea energiei şi cu transformările semnificative prin care trece Pământul, răspândirea acestor învăţături a căpătat amploare, iar cartea lui Daniel se înscrie şi ea în acest proces, venind în întimpinarea nevoii de cunoaştere a fiecăruia dintre noi.

                Meritul cărţii lui Daniel este acela de a transmite informaţii valoroase pentru evoluţia spirituală, într-un limbaj accesibil şi clar. Cartea are o bogată componentă teoretică (învăţăturile tibetane) şi una practică (exerciţii şi meditaţii). Ca element inedit, această carte conţine o serie de imagini în care Daniel ilustrează modul de efectuare a unor exerciţii tibetane.

Daniel Mitel

                Este un Maestru călător mondial ce-i ajută pe oameni să-şi înțeleagă conexiunea intimă cu Sinele Interior. El este prima persoană din lume (în epoca modernă) care explică şi defineşte originea străvechiului sistem al Imageriei Inimii. Prin activitatea sa, prin atelierele şi conferințele susținute pe teme de spiritualitate, Daniel a schimbat viețile a mii de oameni.

                Îmbunătățindu-şi practica sub ocrotirea Marilor Maeştri Lama tibetani, Daniel a lucrat şi cu un grup de maeştri spirituali foarte cunoscuți, provenind din diferite şcoli de meditație (Osho, Dalai Lama, Mari Maeştri Kriya Yoga, Ana Pricop, Di Yu Ming, Drunvalo Melchizedek, Anastasia), care îşi învață discipolii să fie în Inimă. Din 1996, Daniel susține pe tot globul sesiuni de Imageria Inimii.

                După câțiva ani petrecuți în meditație în nordul Tibetului, el a creat, în 1999, Şcoala Inimii. De asemenea, a creat Şcoala de Meditație și susține trei workshopuri extrem de importante: „Kriya Yoga (Respirația Spinală)”, „Trezirea Inimii Iluminate” şi „Călătorii în inimă”.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare