Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Hohotele lui Zalmoxis

Hohotele lui Zalmoxis

Hohotele lui Zalmoxis

 • 45,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 90

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

 • Autor: Mânzat Ion
  ISBN: 9786066393355
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.53

O istorie mai puțin cunoscută, cu semnificații profunde și revelații uimitoare!

Redescoperă istoria străveche a geților și mesajele pline de înțelepciune pe care ei ni le-au transmis de-a lungul veacurilor! Doi psihologi contemporani te invită la un pelerinaj pe tărâmurile fascinante ale geților, acum 6 000 de ani, într-un periplu mitic și fantastic, arhetipal și transpersonal. Vei afla taine de mult uitate și legături ascunse între Atlanți, Hathori, Zalmoxis și strămoșii noștri. Vei ajunge la izvoarele spiritualității și vei cunoaște sensurile primordiale ale vieții și morții.

ION MÂNZAT

Profesor universitar doctor în domeniul psihologiei și o personalitate remarcabilă a culturii române, Ion Mânzat este fondatorul psihologiei sinergetice (1991). Ca cercetător științific academic, a fost bursier Fulbright în 1980, la universitățile Berkeley și Stanford. A fost onorat cu titlul de doctor honoris causa în 1999 și 2010. A fost președintele Asociației Române de Psihologie Transpersonală (2001–2019). 

Pe lângă opera sa științifică, originală și vastă (25 de cărți și sute de studii și comunicări științifice), profesorul Ion Mânzat are și bogată operă literară (Năzdrăvăniile unui copil zânatec, Când Dumnezeu este interzis, Prin tunelul spiritual etc.).


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie