Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Hai să vorbim despre moarte la cină

Hai să vorbim despre moarte la cină

Hai să vorbim despre moarte la cină

  • 30,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!

  • Autor: Hebb Michael
    ISBN: 9786066393379
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 195.00
Suflet și idei pentru cea mai dificilă și mai importantă conversație din viață!

Dintre numeroasele conversații critice pe care le avem cu toții de-a lungul vieții, puține sunt la fel de importante ca cele despre moarte – nu doar considerentele practice, precum resuscitarea și testamentul, ci și fricile, speranțele și cum vrem să fim ținuți minte. Însă puține asemenea conversații au loc de fapt! 

Inspirat de experiența cu tatăl său și cu oameni care regretă că nu au purtat aceste conversații, Michael Hebb a fondat Death Over Dinner, o organizație ce ne încurajează să discutăm cu adevărat despre unicul lucru pe care îl avem în comun toți și să ne conștientizăm fără teamă sfârșitul vieții. În doar trei ani, peste 100 000 de astfel de conversații purtate la cină au adus pace, liniște și bucuria de a trăi în sufletul a mii de oameni.

Cartea de față te învață cum să porți această conversație – nu doar la masa de seară, în tihnă, ci oriunde. Nu există vreo modalitate adecvată de a vorbi despre moarte, însă Hebb îți împărtășește idei testate în timp (și la cină) pentru a iniția conversația, în diferite stiluri: de la spiritual la practic, de la analitic la amuzant și surprinzător. 

Hai să transformăm cea mai dificilă dintre conversații într-o oportunitate! Ne vom schimba nu numai modul în care murim, ci și modul în care trăim!

MICHAEL HEBB 

Profesor și susținător al unui stil de viață sănătos, Michael studiază de 20 de ani secretele conexiunii umane. 

A inițiat proiecte ce au devenit mișcări internaționale, transformând viața a milioane de oameni: Death Over Dinner, parte din organizația globală de bunăstare RoundGlass, și Convivium, agenție creativă ce a lucrat cu Forumul Economic Mondial, Fundația Bill și Melinda Gates, Inițiativa globală Clinton, Fundația X Prize, Fundația FEED, TED, TEDMED, Apple, Fundația Națiunilor Unite și The Nature Conservancy.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie