Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Frica de a-ți fi frică

-20%
Frica de a-ți fi frică

Frica de a-ți fi frică

  • Pagini: 272
  • 34,00RON27,20RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066393560
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

A patra ediție actualizată a unei cărți clasice!

           

            Trăim în vremuri alimentate de numeroase griji și temeri și avem adeseori senzația că toate provocările vieții ne vor sufoca. Tot mai mulți oamenii suferă de tulburare de panică și agorafobie, temându-se că vor fi copleșiți de emoție și senzații de frică și chiar fiind îngroziți că vor muri sau vor suferi consecințe grave. Apoi, își pierd o parte din autonomie evitând situațiile și locurile pe care le asociază cu pericolul perceput. Îngrijorați, ei se întreabă unde să găsească sprijinul de care au nevoie pentru a se salva.

            Cartea Frica de a-ți fi frică descrie ce simt acești oameni și explică limpede de ce ceea ce trăiesc nu este de fapt periculos. Autorii cărții, psihologi cu experiență, oferă informații detaliate și metode terapeutice dovedite, bazate pe practica lor și pe cele mai recente studii din domeniu.

            Accesibil tuturor, acest ghid practic de auto-tratament îți permite să depășești eficient anxietatea și orice tip de teamă. Cartea este și un instrument de referință pentru profesioniștii din domeniul sănătății minții.

Dr. André Marchand

Profesor la Université du Québec à Montréal și cercetător la Centrul de Cercetare al Institutului Universitar de Sănătate Mentală din Montréal. Specialist în evaluarea și tratamentul anxietății și tulburării de stres posttraumatic.


Dr. Andrée Letarte

Psihologă cliniciană, formatoare și factor de decizie în sistemul sanitar, cu aproape 30 de ani de experiență în domeniu. Specializată în tratamentul tulburărilor de anxietate.


Dr. Amélie Seidah 

Psihologă cliniciană de peste 15 ani. Lucrează cu adulți și adolescenți. Specializată în tratamentul cognitiv-comportamental al tulburărilor de anxietate. Este și formatoare pentru specialiști din rețeaua de sănătate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare