Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Fraţii noştri necuvântători. Oare animalele au și ele suflet?

Fraţii noştri necuvântători. Oare animalele au și ele suflet?

Fraţii noştri necuvântători. Oare animalele au și ele suflet?

 • Autor:Meurois, Daniel [ ]
  ISBN: 9789731701202
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 232
  Disponibilitate:Momentan lipsă stoc
  Greutate: 0 g
 • 17,50RON TVA Inclus

Fraţii noştri necuvântători. Oare animalele au și ele suflet?

                Oare animalele au și ele suflet? Fiecare şi-a pus la un moment dat această întrebare, fără însă să putem da un răspuns satisfăcător. De fapt, în clipa în care abordăm acest subiect, primim, în general, simple păreri sau confirmarea unei convingeri, dar nimic mai mult.

                Fiind dintotdeauna sensibili la lumea animală, Daniel Meurois şi Anne Givaudan au abordat chestiunea într-o manieră mai puţin comună. Cu ajutorul unei metode particulare de lucru, pe parcursul a luni întregi, ei au avut posibilitatea de a intra în strâns contact cu forţele conducătoare ale universului animal, cu suflete grup, deve şi cu înseşi animalele.

            Clarificarea pe care o aduc astfel asupra inteligenţei animale face ca această carte – un bestseller tradus deja în mai multe limbi – să fie, fără îndoială, un document unic.

            Prin urmare, din experienţa lor rezultă această povestire tulburătoare care, sub forma unei învăţături vii, ne furnizează o mie şi una de informaţii cu o privire la o lume pe care practic o ignorăm.

            Este itinerariul unui câine ca mulţi alţii – Tomy – care serveşte ca fir conducător în această mărturie ce generează o altă sete de înţelegere, de uimire şi mai ales de iubire.

            Faţă de absurdităţile actuale ce duc la exploatarea şi decimarea lumii animale din inconştienţă şi pentru un profit pe termen scurt, această carte constituie un apel sfâşietor la bun simţ şi la respect.

Daniel Meurois și Anne Givaudain

            Timp de 20 de ani, Anne Givaudan şi Daniel Meurois şi-au unit eforturile pentru a-i oferi unui public foarte larg o mărturie în afara obişnuitului despre pluralitatea lumilor şi despre cercetarea unei cunoaşteri noi. Traduse în 20 de limbi, cele 12 cărți pe care le-au semnat împreună au devenit rapid bestselleruri de nivel mondial.

            Lucrarea lor comună constituie deja o contribuție incontestabilă la expansiunea unei spiritualități deschise în cel de-al treilea mileniu. Astăzi, cei doi autori îşi continuă munca de predare şi de răspândire a informației.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie