Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Fluturi - VOL. III

Fluturi - VOL. III

Fluturi - VOL. III

  • 33,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 66

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066390989
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.24

Fluturi - VOL. III

„Fluturi este o poveste de iubire spusă altfel. O recomand adeseori celor care au uitat să iubească. Recitesc adesea din ea şi iubirea e la fel de proaspătă. Iubesc iubirea! Adu în viaţa ta lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani – ele sunt cele mai valoroase! Ridică-te, îmbracă-te frumos şi urmează-ţi visurile! Eşti o minune! Iartă! Iubeşte! Bucură-te!” — Hrisostom Filipescu

„Scrisul e ca o luptă pe care, dacă o duci la capăt cu demnitate, cu dragoste, cu eroism, cu jertfelnicie, cu atenție, cu devotament faţă de Cel Care ți-a pus pana harului în mâna sufletului, fiind deplin conștient de valoarea, responsabilitatea și urmările sale, ajungi să transformi vieţile oamenilor. Ca duhovnic al autoarei, eu, unul, consider că ea a avut și are ceva de spus lumii prin frumoasa poveste pe care ne-a împărtăşit-o în Fluturi. Vor fi multe de învățat din carte și mai multe la care se cere profunzime în gândire, dar la sfârșitul poveștii va rămâne în mintea și în sufletul fiecăruia dintre noi, cei care am râs și am plâns pe parcursul cărții, imaginea frumoasă a omului reprezentat de Irina. Om care a râs, a plâns, s-a bucurat, a deznădăjduit, a luptat și s-a resemnat, a murit părerilor altora și a înviat speranței, și-a rupt sufletul în bucățele mici pentru cine nu a meritat, pentru ca apoi să și-l adune, când nu se aștepta, din sufletele oamenilor care i-au dovedit iubirea. Asta înseamnă a scrie cu adevărat, a scrie cu sufletul tău în sufletul celuilalt.” — Preot D.I.

„Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge personaj într-o carte. Poate că nu e nimic extraordinar în asta, dar să fii prietena Irinei este o binecuvântare. Le mulțumesc cititorilor ei care și-au exprimat simpatia față de mine și-i mulțumesc Irinei că a scris povestea asta. Eu știu foarte bine că și-a rupt din inimă fiecare cuvânt.”

Cu drag,

Simona

(prietena Irinei din carte)

                Irina Binder

               „Nimic nu m-ar putea descrie mai frumos și mai obiectiv decât dragostea oamenilor minunați care îmi sunt alături. Îi las pe ei și las insomniile mele să vorbească despre mine.”

                Irina Binder

             „Mulți oameni vor să se trateze de insomnii. Mie Insomnii mi-au fost tratament într-o perioadă întunecată, mi-au fost ca o mână întinsă atunci când aluneci pe stâncă, iar prăvălirea e iminentă. Nu-ți voi putea mulțumi niciodată cum se cuvine. Te iubesc!”

                Olivia-Daniela Marincaș

                 „Într-o dimineață de decembrie, m-am trezit cu un mesaj privat de la tine! Tu, Irina cea pe care o citeam de mult timp, Irina cea bună, care schimbă totul în frumos! De-atunci mi-ai schimbat viața şi mi-ai arătat ce înseamnă iubirea! Te iubesc!”

                Claudia Reindl

                 „Acum câțiva ani Dumnezeu mi te-a trimis în formă de insomniac-fluture. Să mi te aşezi într-un mod atât de elegant pe inimă. Îți mulțumesc pentru că mi-ai schimbat viața într-un mod aşa de frumos! Astăzi inima mea e plină de Insomnii şi Fluturi! Te iubesc!”

                Violeta Lupo

                 „Datorită ție am devenit mai bună, am altă viziune asupra vieții, iar prin tine am cunoscut o mulțime de oameni minunați! Te iubesc!”

                Melinda Goilean

                 „Ştii bine că nu sunt omul cuvintelor, dar pot spune atât: te iubesc. Pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce ai adus în viața mea, pentru că datorită Insomniilor mi-am schimbat viața.”

                Daciana Loi

                Povestea fenomenului Fluturi a început cu un blog, „Insomnii”, cu gânduri și idei împărtășite de Irina Binder „insomniacilor” pentru care nu există alinarea somnului și a uitării. Forța, autenticitatea și pasiunea din felul în care Irina Binder vede viața și relațiile interumane s-au transmis viral în mediul on-line și nu numai, astfel încât activitatea ei internautică se bucură de peste 10 000 000 de vizualizări! Cărțile Irinei Binder, Fluturi (3 volume) și Insomnii, au devenit bestselleruri imediat după lansare și au contrazis toate estimările pesimiste privitoare la apetitul pentru lectură al românilor din țară și de peste hotare.

                Scriitura Irinei, infuzată de sentimente și idei profund umane, dar și de emoții și gânduri specifice autoarei, ajunge ușor la sufletului oricărui tip de cititor, indiferent de vârstă, sex, ocupație sau aspirații. Atât poveștile Irinei, cât și reflecțiile sale pe marginea lor sunt crâmpeie de viață trăită, suferită, înțeleasă și asimilată, sunt tot atâtea povești ale succesului în confruntarea cu tot ceea ce ne aruncă viața în cale: dezamăgiri, dispariții, deziluzii, dezvrăjiri. Fluturi și Insomnii produc reverberații profunde și neliniștitoare în fiecare dintre noi întrucât însuși sufletul vorbește prin ele. În aceste cărți Irina Binder pune bucăți din sine și le împărtășește astfel cititorilor povestea ei despre curaj și despre puterea iubirii, despre împlinirea unor visuri și despre renunțarea la visurile deșarte. Aceasta este „rețeta” autoarei românce care a înregistrat cele mai multe exemplare vândute și care este, cu siguranță, cea mai citită scriitoare din ultimii 25 de ani în România.

                Așa cum spunea una dintre cititoarele sale, oamenii își doresc să citească nu vorbe frumos așternute, ci sentimente puse în cuvinte. Irina Binder deține meșteșugul rarisim de a le imprima cuvintelor forța emoției pure și de a-și trata cititorii ca pe prieteni dragi, de-o viață.

 

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare