Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Floarea Vieții și atingerea nemuririi (Învățăturile Melchizedek)

Floarea Vieții și atingerea nemuririi (Învățăturile Melchizedek)

Floarea Vieții și atingerea nemuririi (Învățăturile Melchizedek)

  • 25,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 50

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066393027
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.18

Floarea Vieții e cel mai cunoscut simbol al spiritualității precreștine din întreaga lume și ilustrează felul în care a apărut viața în Univers. Reprezintă cel mai renumit tipar din geometria sacră a întregii Creații, fiindcă e însuși tiparul Divinității. Cercurile din care este formată floarea semnifică primele 19 vibrații ale Vidului Primordial și cuprind trecutul, prezentul și viitorul laolaltă. Floarea Vieții include toate elementele constitutive ale Universului și descrie felul în care se manifestă spațiul, timpul și spiritul. 

Acest simbol a fost inscripționat în grote și temple, pe manuscrise și pe diferite obiecte de cult, începând de la primele comunități umane și până la faimoșii artiști ai Renașterii. Până după epoca modernă, înțelesurile acestui simbol au fost transmise mai departe de câțiva inițiați, tainele sale rămânând ascunse pentru cei mulți. Astăzi, în contextul în care tot mai mulți oameni își redescoperă natura spirituală, Floarea Vieții își dezvăluie semnificațiile și puterea. 

Pentru cei care doresc să evolueze, Floarea Vieții e punctul de plecare în conectarea cu Sinele Superior. Iar ascensiunea sufletului nu se poate realiza fără cunoașterea Sinelui Superior, care ne îndrumă pașii de-a lungul întregii noastre existențe muritoare. Prin meditație și iubire din inimă, putem trăi o viață mai bună, care să ne pregătească spiritual pentru dimensiunile astrale mai înalte. 

    Daniel Mitel este actualul Lider Custode al străvechii Școli a Inimii – primul sistem educațional și cea mai veche organizație spirituală de pe Pământ. E un maestru călător prin lume, aju­tându‑i pe oameni să‑și înțeleagă propria conexiune intimă cu Sinele Lăuntric. Și este prima persoană din epoca modernă care definește și explică originea sistemului nu­mit Imageria Inimii.

    Daniel a început să predea Meditația Zen în 1981, apoi din 1991 a susținut seminare pe tot cuprin­sul lumii. Orator cunoscut pe plan internațional și maestru al artelor marțiale, Daniel s‑a dedicat muncii de a inspira lumea să treacă de la violență la pace și de la mânie la iubire. Prin intermediul seminarelor și al conferințelor spirituale, el a schimbat viața a mii de oameni.

    El ne transmite tuturor un mesaj de speranță, precum și ideea că oricine dorește are posibilitatea de a dobândi o nouă înțelegere a vieții, una care vine de‑a dreptul din inimă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie