Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Fii tu, schimbă lumea! (E acum momentul?)

Fii tu, schimbă lumea! (E acum momentul?)

Fii tu, schimbă lumea! (E acum momentul?)

  • 43,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 86

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066392266
    Dimensiuni: 16x22
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.34

Un manual pentru a genera posibilități infinite și schimbare dinamică

Fii tu, schimbă lumea!


Iată o carte foarte specială. Ea este scrisă pentru visătorii acestei lumi, pentru oamenii care știu că e posibil ceva diferit, dar care n-au avut până acum instrumentele necesare. Și dacă ți-aș spune că instrumentele există? Posibilitățile la care ai visat mereu chiar sunt posibile !

Această carte îți oferă un set de instrumente și procese practice și dinamice care îți dau puterea de a afla ce e adevărat pentru tine și cine EȘTI cu adevărat. Ce-ar fi dacă tu, fiind tu însuți, ai schimba totul - viața ta, relațiile, corpul, situația financiară… și lumea ?

Access Consciousness® e un sistem pentru a deschide uși spre orice este posibil în această lume. Prin faptul că îți dă acces la propria ta cunoaștere, îți crește conștientizarea și conștiința în mod dinamic și include totul fără să judece nimic.

            Dr. Dain Heer 

 

Călătorește în toată lumea, facilitând cursuri avansate în Accesarea Conștiinței / Access Consciousness. În cadrul Access, Dr. Heer a dezvoltat un proces energetic unic, ce creează schimbare pentru indivizi sau grupuri, numit Sinteza Energetică a Ființei / The Energetic Synthesis of Being.

El îi inspiră pe oamenii spre mai multă conștiență, din zona dăruirii totale, cu grijă, umor și o cunoaștere incredibilă.

Dr. Heer a scris și cărți despre întrupare, vindecare, bani și relații.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare