Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Fericirea este Calea

Fericirea este Calea

Fericirea este Calea

  • 28,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • Autor: Dyer Dr. Wayne
    ISBN: 9786066393294
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.19

„Când schimbi modul în care privești lucrurile, 

lucrurile pe care le privești se schimbă.”

 

            Acesta era gândul conducător al minunatului Wayne W. Dyer, iubit profesor spiritual și apreciat autor de bestselleruri. Multe dintre conferințele lui sunt redate pentru prima oară în cartea de față, păstrându-i astfel învățăturile înțelepte și pentru aceia care, aflați în alte colțuri ale lumii, nu au putut să participe la întâlnirile cu el.

            Wayne îți arată în Fericirea este Calea că nu există vreo poțiune magică în stare să-ți aducă tot ceea ce îți dorești de la viață. Magia se află chiar în tine – trebuie doar să-ți reconfigurezi modul de a gândi. Află ce impact au gândurile, alegerile și așteptările tale în tot ceea ce faci și cum să-ți sporești puterea și să-ți descoperi misiunea personală. Numai așa vei găsi soluții durabile la problemele cu care te confrunți și vei ajunge la adevărata fericire. 

            Așa cum îi plăcea lui Wayne să spună, fericirea nu este o destinație, ci calea însăși, adică viața ta așa cum decurge ea aici și acum. Nu-ți rămâne decât să faci fiecare pas cu iubire și încredere în tine!

        DR. WAYNE W. DYER

Supranumit „părintele motivației”, Wayne a trasat drumuri noi în domeniul spiritualității și dezvoltării personale. Influența lui a atins milioane de oameni din întreaga lume, prin cărți și programe audio de succes și prin conferințe care au schimbat destine. 

Cu un doctorat în consiliere educațională obținut la Wayne State University, el și-a dedicat întreaga viață descoperirii și cercetării Sinelui Superior. În 2015, a trecut la cele veșnice, întorcându-se la Sursa Infinită pentru a se îmbarca în următoarea sa aventură.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare