Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Femei inteligente, relații sănătoase

-20%
Femei inteligente, relații sănătoase

Femei inteligente, relații sănătoase

  • 25,00RON20,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 50

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391788
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.16

                O analiză de excepție a femeii, a emoțiilor, relațiilor, temerilor, năzuințelor și dorințelor sale!

                Binecunoscutul medic și profesor brazilian Augusto Cury identifică 14 tipuri de femei, analizându-le dimensiunile și valențele complexe în cartea „Femei inteligente, relații sănătoase”. El pledează pentru depășirea sentimentelor de vinovăție și pentru eliberarea de temerile legate de pierdere, muncă excesivă și tipare ale frumuseții.

                Dr. Cury ne arată pași simpli și eficienți pentru recuperarea stimei de sine și a încrederii în puterile proprii. Orice femeie se poate transforma prin autodefinire și reflecție, învățând să-și transforme atitudinile prin controlul gândurilor și al emoțiilor.

                Fiecare capitol al cărții conține și o secțiune dedicată bărbaților, astfel încât, prin reflecția asupra femeilor din viața lor (iubite, soții, mame, fiice, prietene...), aceștia să construiască împreună cu ele o poveste de dragoste curată și inteligentă.

 

Dr. Augusto Cury

                Medic psihiatru, psihoterapeut, educator, om de știință și scriitor, Augusto Cury este unul dintre cei mai citiți autori din lume. Cărțile sale, traduse în peste 40 de limbi și publicate în milioane de exemplare, sunt lucrări de referință în universități din întreaga lume.

                Teoria sa despre inteligența multifocală și ideile sale despre educație au format generații întregi de părinți și profesori.

                Dr. Cury conduce institutul Academia da Inteligência (Academia Inteligenței), unde studiază medici, manageri, educatori, psihologi, avocați, profesori universitari și orice persoană interesată de lărgirea orizontului minții, de educarea emoției și de îmbunătățirea calității vieții.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie