Doar azi ai 50% reducere la categoria „Psihologie”!

6 – 7 noiembrie | JASMUHEEN ÎN ROMÂNIA | LIVE PE ZOOM

Cu mare drag vă anunțăm un eveniment mai mult decât necesar în aceste vremuri dificile. Hai alături de Jasmuheen și Editura For You la cursul „Matricea eliberării” care va avea loc live pe Zoom în perioada 6 – 7 noiembrie. Evenimentul va fi în engleză cu traducere în limba română. 

„Draga mea Familie Stelară,

Știu, în timp ce scriu aceste rânduri, că ele vă vor atinge în câmpuri, întrucât inimile noastre sunt întotdeauna conectate cu sursa iubirii și luminii.

[…]

Viața pe Pământ este ciudată acum, întrucât hologramele numeroaselor realități se amestecă, se contopesc ori se înalță sau se prăbușesc pentru recalibrarea acestei planete într-un mod mai iluminat de ființare. Și, în mijlocul a toate, sunt foarte recunoscătoare pentru măreția acestui model uman, întrucât matricea numită „om“ este cu siguranță măreață.” – Jasmuheen

Înscrierile și plata se fac aici: https://jasmuheen.podia.com/romania-live-on-zoom-the-freedom-matrix-cu-jasmuheen 

Se poate opta pentru plata integrală sau plata în 3 rate. Dacă alegeți plata în rate, vi se vor retrage bani o dată pe lună timp de 3 luni de la achiziția biletului. 

Contact detalii eveniment:

E-mail: evenimente@editura-foryou.ro

Telefon: 0724.212.691 (luni - vineri; 09:00 - 17:00)

Vă rugăm să vă asigurați că vă abonați în timp ce plătiți pentru a primi pe e-mail cu o zi înainte un link și o parolă pentru întânirea pe Zoom. 

Programul evenimentului (valabil în ambele zile: 6 – 7 noiembrie)

9:00 – 11:30 (prima parte)

11:30 – 12:00 (pauză)

12:00 – 14:30 (a doua parte)

DESPRE JASMUHEEN

Jasmuheen s-a născut în 1957 în Australia sub numele de Ellen Greve. Din 1993 a renunțat la hrana obișnuită, trăind doar cu prana. Este autoarea mai multor cărți în care se referă la această alimentație. Jasmuheen s-a îmbolnăvit de cancer, boala fiind localizată la nivelul feței. A reuşit să se vindece recurgând la chirurgie şi la terapii tradiționale.

Cu experiență în meditație de peste 40 de ani, Jasmuheen este activă în 55 de țări, iar cele 42 de cărți i-au fost traduse în 20 de limbi. Este iubită îndeosebi pentru simțul umorului și tehnicile simple, dar puternice, pe care le împărtășește cu generozitate neobosită. Meditațiile ei sunt dinamice, inspiraționale și aducătoare de conștientizări profunde, iar instrumentele și armoniile sale angelice au eliberat multe persoane din traume fizice, emoționale și mentale adânci.

În 2007, a înființat Ambasada Păcii, cu programe de armonizare personală, globală și universală. Prin intermediul manualului gratuit, acestea au sporit calitatea vieții pentru peste 15 milioane de oameni până acum. Ca Ambasadoare a Păcii, ea călătorește de peste 20 de ani, obținând numeroase reușite în lume cu munca sa, de la triburi din Columbia și Amazon până în ghetourile din Brazilia. A lucrat cu persoane aflate la diferite niveluri de guvernare, prezentându-și munca la Organizația Națiunilor Unite în 2013, la Viena.