Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Eusentimentul! Arta de a crea pace interioară şi prosperitate exterioară

-47%
Eusentimentul! Arta de a crea pace interioară şi prosperitate exterioară

Eusentimentul! Arta de a crea pace interioară şi prosperitate exterioară

  • 19,00RON10,00RON

Pandantiv CADOU la 5 cărți comandate!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066390132
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.16

Eusentimentul! Arta de a crea pace interioară şi prosperitate exterioară

            Există magie adevărată în această lume, dar nu o veţi găsi în incantaţii fermecate, talismane antice sau în prestidigitaţia magicianului. Ca un duh într-o sticlă, adevărata magie este în voi, aşteptând să fie eliberată. Aflaţi cum să vă descătuşaţi puterea ascunsă cu Dr. Frank Kinslow, cel care a descoperit şi a dezvoltat procesul de Antrenare Cuantică® (QE™), tehnică revoluţionară de vindecare, pe care mii de de oameni din întreaga lume au folosit-o cu succes, pentru a elimina tulburările emoţionale şi fizice, din ei şi din ceilalţi.

            În aceste pagini, veţi merge dincolo de puterea de vindecare spontană a procesului de Antrenare Cuantică pentru a vă îndeplini, cu ajutorul unei metode unice, cele mai profunde obiective spirituale şi materiale. Aflaţi cum să accesaţi Eusentimentul („sentimentul de euforie") – centrul în jurul căruia toate forţele creatoare ale naturii se rotesc – şi cum să-l exploataţi, pentru a crea o intenţie puternică. Dr. Kinslow vă va învăţa cum să folosiţi Intenţia AC pentru a îmbunătăţi lipsa de armonie fizică şi emoţională, relaţiile problematice, dificultăţile financiare... şi chiar pentru a influenţa tensiunile din mediu. Odată iniţiată, Intenţia AC nu presupune niciun efort şi este extrem de eficientă. Nu aveţi nevoie de vreo pregătire sau de vreun talent special: o simplă schimbare de conştiinţă este tot ce vă trebuie pentru a începe să creaţi minuni în viaţa voastră, astăzi!

            DR. FRANK J. KINSLOW

            Este doctor în Consiliere Clinică Spirituală și studiază și practică de peste 35 de ani tehnici de vindecare. Are o îndelungată experiență clinică de medic chiropractician și o cunoaștere aprofundată a filosofiilor şi practicilor ezoterice orientale, dar şi a celor mai noi teorii din fizica cuantică. În 2007, în urma unei crize personale, a elaborat procesul de vindecare instantanee Quantum Entrainment, care, de atunci, a ajutat zeci de mii de oameni din întreaga lume să-şi creeze o viață vibrantă şi împlinită prin simpla citire a cărților sale. Autorul faimosului Sistem Kinslow ne propune în cartea de față răspunsuri și soluții neașteptate la întrebări și probleme vechi de când lumea:        

· cum să devenim fericiți

· cum să ne vindecăm de afecțiuni ale sufletului și ale trupului

· cum să luăm decizii mai bune

· cum să ne împlinim potențialul

· cum să avem o relație de cuplu îndelungată și fericită

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie