Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră

-25%
Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră

  • 25,00RON18,75RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 50

15 februarie – 1 martie
Extra reduceri și CADOU semn de carte mărțișor la orice comandă
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391689
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră, ediție revizuită

Din toate colțurile lumii și din toate straturile sociale, cititorii cărților Conversații cu Dumnezeu i-au scris lui Neale Donald Walsch despre propriile lor experiențe trăite când Dumnezeu a fost prezent în viața lor. Poveștile lor despre sincronicități incredibile, despre coincidențe extraordinare și despre miracole de zi cu zi sunt adunate aici, în această carte plină de căldură.

Sunt povești spuse de oameni obișnuiți, care au trăit experiența de a le fi atinsă viața de către Dumnezeu în moduri reale, vizibile și concrete. Walsch introduce aceste relatări într-un mod măiestrit printre conceptele și mesajele prezentate în Conversații cu Dumnezeu.

Aceste întâmplări minunate și uluitoare îți arată modul în care și tu poți trăi asemenea miracole, precum și faptul că ele se află peste tot în jurul nostru.

Neale Donald  Walsch

După faimoasa lui conversație cu Dumnezeu, Neale a scris numeroase cărți despre spiritualitate și despre aplicațiile sale în viața de zi cu zi, iar cuvintele sale au fost traduse în 37 de limbi.

Acest mesager modern al Cuvântului lui Dumnezeu a creat mai multe asociații (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.) pentru a ajuta lumea să treacă de la violență la pace, de la confuzie la claritate și de la mânie la iubire.

            Din Africa de Sud până în Norvegia, din România și Croația până în Olanda și Seul, Neale a observat dorința oamenilor de a trăi în pace cu sine și cu lumea și de a restabili contactul cu Dumnezeu.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare