Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Divinitatea lăuntrică. Călătorie spre descoperirea de sine

Divinitatea lăuntrică. Călătorie spre descoperirea de sine

Divinitatea lăuntrică. Călătorie spre descoperirea de sine

  • 30,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392747
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.24

        Pentru mulți dintre noi, activitățile lumești obișnuite, de fiecare zi, au prioritate față de cele spirituale, făcându ne să pierdem din vedere adevăratul scop și adevărata direcție în viață. Din acest motiv, Dumnezeu ne cinstește uneori cu prezența sufletelor iluminate, care ne ajută să ne redirecționăm viața și să dea sens existenței noastre. Sri Vasudeva este un astfel de suflet. 

Esența discursurilor sale, oferită în seminarele de meditații și alte programe, este distilată în cartea de față. Învățăturile lui sunt prezentate într-o manieră simplă și practică și au o atracție universală, care poate fi înțeleasă și urmată în cadrul oricărei religii. Înrâurirea lor adâncă răsare din profunzimea propriei sale trăiri divine. Cunoașterea sa izvorăște din starea de Adevăr Suprem în care el se află permanent.

SRI VASUDEVA

Doctor în inginerie la Universitatea Indiilor de Vest, a fost fascinat de timpuriu de învățăturile Yoga. 

La vârsta de 20 de ani, dezamăgit de preocupările lumești, a simțit dorința puternică de realizare a Sinelui, așa că s-a dus în India, căminul lui strămoșesc și pământ renumit pentru marii săi Maeștri Spirituali. Acolo, Energia Divină din el s-a trezit și a început o intensă transformare spirituală, în urma căreia el a ajuns într-o stare de deplină pace lăuntrică și unitate cu Divinul.

Sri Vasudeva conduce seminare de meditații și colocvii în Trinidad și Tobago, care au transformat viața a sute de căutători. Învățăturile lui sunt universale și nu-i aparțin niciunei religii.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie