Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 de lei
parentNode

Dezvăluirea spiritului - o odisee supranaturală

-58%
Dezvăluirea spiritului - o odisee supranaturală

Dezvăluirea spiritului - o odisee supranaturală

  • 24,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701196
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.32

Dezvăluirea spiritului - o odisee supranaturală. Diagrame fizice, descrieri psihologice, emoţionale şi spirituale, în stări de sănătate şi de boală, inclusiv schemele Punctului de Asamblare

            Odată cu descoperirea „Principiului fundamental” al Punctului de Asamblare uman, omenirea este pe cale de a trece prin cea mai senzaţională transformare a sa.

            Cartea Dezvăluirea Spiritului, acompaniată de 271 de ilustraţii, este o lucrare extraordinară şi unică. Ea expune esenţa psihicului uman, depăşind conceptele de nevinovăţie şi răutate, reprezentând astfel o adevărată Odisee Supranaturală. Poziţia Punctului nostru de Asamblare constituie o forţă esenţială a stării personale de sănătate şi are un efect dominant asupra „modului în care ne simţim” şi a „felului în care ne comportăm”. Conştiinţa se extinde dincolo de graniţele corpului nostru fizic. Prin accesarea câmpurilor cuantice, de energie biologică ce ne înconjoară, acum putem trata bolile psihice şi fizice, într-un mod nou şi radical.

            Această carte se adresează tuturor. În ea, reprezentarea şi expunerea diversităţii sufletului uman şi expresia sa spirituală în societate devin accesibile. Astfel, cititorul îşi poate estima propria atitudine şi pe cea a altora, poate trage concluzii şi descoperi metode prin care e posibil să-şi îmbunătăţească viaţa. Prin urmare, el îşi schimbă mereu modul în care interacţionează cu ceilalţi. Cartea conţine diagramele fizice, descrieri psihologice, emoţionale şi spirituale în caz de sănătate şi de boală, inclusiv scheme referitoare la Punctul de Asamblare. Întrucât Punctul de Asamblare stabil şi poziţionat corect îmbunătăţeşte randamentul şi starea de sănătate, conţinutul acestei cărţi va salva vieţi, va fi de mare folos omenirii şi va produce şi economisi mai mulţi bani decât se poate estima în prezent. Pe lângă avantajele aduse în viaţa personală şi de familie, această carte poate fi aplicată la o scară mai mare, în dezvoltarea:

- Instituţiilor educaţionale

- Serviciilor naţionale de sănătate şi paramedicale

- Medicinei, chirurgiei, psihiatriei şi psihologiei

- Administrării sporturilor profesionale

- Managementului de angajare şi de lucru în echipă

- Serviciilor de ajutor social

- Consilierii matrimoniale

- Reabilitării personalului din armată

- Reabilitării criminalilor şi persoanelor dependente de droguri şi de alte substanţe

- Departamentelor de siguranţă naţională, de poliţie şi a celor politice

            Descoperirea Punctului de Asamblare uman le demonstrează scepticilor, agnosticilor şi adepţilor teoriei evoluţioniste, că oamenii sunt fiinţe ce înseamnă mult mai mult decât carne, sânge şi oase – şi care sfârşesc prin moarte.

            Menţionăm că şi în România există aceste aparate și tratamente.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie