Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

De vorbă cu Angel despre boală, moarte şi supravieţuire

-31%
De vorbă cu Angel despre boală, moarte şi supravieţuire

De vorbă cu Angel despre boală, moarte şi supravieţuire

  • 14,50RON10,00RON

Pandantiv CADOU la 5 cărți comandate!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701608
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.24

De vorbă cu Angel despre boală, moarte şi supravieţuire

            La începutul povestirii, fetiţa din cartea De vorbă cu Angel despre boală, moarte şi supravieţuire pare destul de obişnuită, dar pe măsură ce boala ei progresează evoluează şi ea în ceea ce priveşte cunoaşterea, profunzimea de caracter şi, mai presus de orice, în ridicarea la un nivel înalt de înţelepciune spirituală, pe care îl atinge datorită conversaţiilor cu păpuşa ei, Angel, şi cu un tovarăş de suferinţă, care îi povesteşte despre experienţa lui din preajma morţii. Este o carte remarcabilă, inspirată  de vastele cunoştinţe dobândite de Evelyn Elsaesser-Valarino în domeniul experienţelor din preajma morţii. Ea va fi de mare folos şi ajutor pentru cei care se vor confrunta cu propria moarte sau pentru părinţii şi îngrijitorii celor care suferă de boli grave. Îi va ajuta şi pe toţi cei care reflectă asupra acestui aspect esenţial al vieţii.

            „ Această carte nu este destinată cuiva anume şi nici celor care se află întro situaţie dificilă de viaţă. Cu toţii vom muri cândva şi toţi suntem ataşaţi de viaţă; toţi suntem în aceeaşi situaţie şi toţi vom avea aceeaşi soartă. Această carte se adresează tuturor celor care vor să se elibereze de strânsoarea rece a morţii. Este o carte despre eliberare şi despre cum poate fi ea obţinută. Cine nar vrea să o citească?

La prima vedere, De vorbă cu Angel despre boală, moarte şi supravieţuire este povestea, relatată la persoana întâi, a unei fetiţe care se îmbolnăveşte grav. Dar să nu vă lăsaţi înşelaţi – poate chiar de ceea ce var putea sugera titlul – că este vorba despre încă o poveste sentimentală, cu efecte teatrale, creată doar pentru a stârni emoţiile cititorului; sau că este o carte despre intervenţia supranaturală a fiinţelor angelice, care aduc mesaje încurajatoare pentru înălţare spirituală şi alinare. Nu, pe măsură ce urmăm călătoria eroinei noastre anonime, pe parcursul bolii sale, aici se întâmplă altceva – o călătorie pe care, graţie talentului literar şi pătrunderii psihologice ale autoarei, simţim că o parcurgem şi noi alături de ea.

    – Kenneth Ring, profesor emerit de psihologie la Universitatea din Connecticut, SUA

 

Evelyn Elsaesser-Valarino

            S-a născut în 1954 la Berna (Elveția) și lucrează la Universitatea din Geneva. Timp de 25 de ani a studiat experiențele din preajma morții și scris numeroase articole și cărți legate de acest subiect.

         Ține conferințe în întreaga lume și participă la conferințe legate de acest subiect. Este membră al comitetului de conducere al l’INREES (Institutul de Cercetări a Experiențelor Extraordinare) din Paris.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare