Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

De la Sirius la Pământ. Un terapeut descoperă un Schimb de Suflete

De la Sirius la Pământ. Un terapeut descoperă un Schimb de Suflete

De la Sirius la Pământ. Un terapeut descoperă un Schimb de Suflete

 • Autor: Fuqua Evelyn
  ISBN: 9789737978677
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 280
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.26
 • 17,50RON10,00RON

De la Sirius la Pământ. Un terapeut descoperă un Schimb de Suflete

            De la Sirius la Pământ. Un terapeut descoperă un Schimb de Suflete este scrisă de dr. Evelyn Fuqua. Dr. Fuqua este psiholog şi, la fel ca în cazul unui alt autor îndrăgit al Editurii For You, dr. Brian Weiss, experienţa care a dus la scrierea acestei cărţi a fost una neobişnuită – cel puţin, neobişnuită pentru un psiholog pregătit în paradigma ştiinţifică.

            În timpul unei şedinţe de hipnoză cu o pacientă pe nume Rose, dr. Fuqua descoperă că sufletul pacientei a fost înlocuit de cel al lui Athor, membru în Consiliul celor Doisprezece, din planul eteric al sistemului stelar Sirius. Atât Rose, cât şi Athor au istorie fascinantă. Emigrantă din Germania postbelică, Rose are destule probleme de adaptare în Canada. Se străduieşte să le depăşească, dar rămâne o fiinţă solitară. În timpul facultăţii, are o experienţă extracorporală de 6 ore, în care a ales să revină în corp, deoarece încă nu ştia care era scopul venirii ei pe Pământ. După această experienţă, a căpătat aptitudinea de a auzi gândurile oamenilor.

            Fiinţa Athor are o înfăţişare aproape de războinic. Este înalt de de aproximativ 2,10-2,40 metri. Impresia vizuală ne arată o banderolă pusă în diagonală pe piept,  pe care este gravat un simbol asemănător unui fulger care iese din ceea ce pare a fi un nor. Ochii par să fie de culoare violet şi aruncă săgeţi de lumină. Nasul are o formă acvilină, ca de grec, iar trăsăturile feţei seamănă cu cele ale nobilimii greceşti din acest plan şi cu zeii greci. Fiinţa poartă un soi de costum gri, care este ca o a doua piele, nişte cizme de un gri argintiu, pe care apare emblema cu fulgerul. Mâinile sunt lungi, nu foarte subţiri, iar degetele, sensibile, dar foarte puternice; sunt acoperite de un fel de mănuşă lungă, care vine de la umăr până la degete, acoperind totul. Este aproape ca o uniformă. Athor este androgin, deşi fiinţa posedă o energie masculină foarte puternică

            Autoarea redă, cu exactitate, conversaţiile înregistrate în timpul şedinţelor de hipnoză, fiecare, în sine, fiind o explicaţie a lucrurilor care se întâmplă în ultimele decenii pe Pământ. Cartea conţine şi o meditaţie pentru curăţarea întunericului de pe Pământ, primită la puţin timp după atacurile de la 11 Septembrie.

            Deşi este plină de informaţii, este o carte care se citeşte uşor şi ale cărei ecouri vă vor rămâne multă vreme în memorie.

            V-o recomandăm cu drag!

Evelyn Fuqua

            Evelyn Fuqua a absolvit Facultatea de Psihologie la Agnes Scott College, a urmat cursurile de masterat în Consiliere la California State University Sacramento şi este doctor în psihologie, diplomă oferită de Professional School of Psychology. Timp de 33 de ani, a fost profesor, specialist în resurse şi consilier în şcolile publice, iar timp de 6 ani a făcut parte din Consiliul de directori ai Asociației pentru Terapii prin Regresii în Viețile Anterioare.

            Dr. Fuqua a susținut multe seminarii la conferințe de specialitate. Este o autoritate internațională în cercetarea Vieților Anterioare, terapii prin regresie şi fenomenul Walk-in şi Preşedinte de Relații pentru Asociația Consilierilor Statului California. Participă la numeroase conferințe şi talk-show-uri radiofonice. Este autoarea unui manual şi a unui album despre stima de sine, scris pe baza activității pe care a depus-o cu copiii, în şcoli.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie