Comandă de 150 lei și primești 4 cărți cadou + transport gratuit.29 – 30 OCTOMBRIE 2022. JASMUHEEN ÎN ROMÂNIA. LIVE PE ZOOM. Știința și Dinamica Ascensiunii


Program: 29 – 30 octombrie

09:00 – 14:30 (cu o pauză de prânz de 30 de minute)


LINK-ul pentru Zoom va fi trimis pe 28 octombrie. Cei care se înscriu pe 28 octombrie, după ora 18:00, vor primi link-ul pentru Zoom pe 29 octombrie, înainte de curs. 


Vă rugăm să ne contactați la 0751.916.572 dacă nu ați primit link-ul pentru Zoom sau dacă sunt întrebări suplimentare.


Evenimentul a fost reprogramat pe 29 – 30 octombrie 2022. Biletele cumpărate pentru 11 – 12 iunie rămân valabile pentru 29 – 30 octombrie.

Iată-ne trăind cu toții timpuri incerte, dar și iluminate, în care vedem cum lumea noastră are de-a face cu refugiați de război, refugiați din calea problemelor climatice, în catastrofe naturale unde oamenii au pierdut tot ceea ce aveau, iar mulți avem de-a face cu oameni care caută refugiu față de ei înșiși având în vedere problemele mentale, mai frecvente ca niciodată.

Unii oameni sunt adânciți în drama acestor evenimente individuale și globale, în timp ce unii sunt profund cufundați în energia compasiunii folosind toate resursele pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Toate poveștile noastre la fel de diverse precum rolurile noastre în acest moment.

După inundațiile recente care mi-au afectat casa, am început să primesc perspective noi pentru Programul nostru de Ascensiune pe Trei Niveluri, pe care l-am început anul trecut, perspective și metodologii pentru a face această tranziție mult mai ușoară pentru noi toți. Aceste lucruri continuă ceea ce am împărtășit prin Programul Restabilirea Unității, pe care l-am susținut fizic în București ultima dată.

Pentru aceia dintre voi care nu au citit cartea, acesta este linkul unde o puteți cumpăra în limba română: https://editura-foryou.ro/restabilirea-unitatii-pentru-o-lume-in-evolutie-jasmuheen

În timp ce lucrurile pe care le-am împărtășit deja cu voi despre următoarea întâlnire rămân valabile, acum vin atât de multe lucruri cu acest nou flux, care nu se va încheia până la cursul „Știința și dinamica ascensiunii”, de pe 11–12 iunie 2022, astfel că vom amâna întâlnirea noastră online până pe 29–30 octombrie 2022. Știu că vei fi cu noi dacă așa va fi menit!

Pe măsură ce conștiența oamenilor din lumea noastră continuă să înflorească cu energia compasiunii în frunte, ceea ce primim toți în meditație și liniște tăcută se schimbă și se aprofundează, iar noi, ca de obicei, trebuie să onorăm chemarea interioară!

Viața este incitantă cu aceste energii noi și puternice ale manifestării care vin, dar viața necesită claritatea noastră acum și să ascultăm chemarea inimii. Așa că mulțumesc pentru răbdarea de care dați dovadă cu schimbările noastre din acest an!

Accesează acest link pentru mai multe detalii în limba română despre cursurile care au avut loc pe Zoom: https://jasmuheen.podia.com/romania

Binecuvântați să fiți cu dragoste, lumină și râs,

Jasmuheen


Hai alături de Jasmuheen și Editura For You la cursul Știința și dinamica Ascensiunii care va avea loc live pe Zoom în perioada 29 – 30 octombrie 2022. Evenimentul va fi în engleză cu traducere live în limba română. 

Jasmuheen ne împărtășește, din sufletul ei, tot ceea ce putem accesa ca ființe umane odată ce lăsăm frecvențele potrivite să treacă prin noi! 

Știința și Dinamica Ascensiunii și Hrănirea din Sursă în Lumea Nouă

După cum bine știi, Jasmuheen lucrează în mod spontan cu grupul „Esență și Conștiință” și, în timp ce în anul 2021 Programul de Ascensiune pe Trei Niveluri a fost lucrul principal pe care s-a concentrat, în această întâlnire prietenii ei, Ființele de Lumină, vor lucra din nou pentru a ne arăta viața din Tărâmurile Unificate și nu numai.

În cele două zile intensive cu Jasmuheen vom vorbi despre:

- Cum să fii o ființă multidimensională pe Pământ – ne aducem aminte și reexperimentăm o mare parte din noi în așa fel încât să ne eliberăm de multe dintre realitățile limitate.

- Dinamicile câmpurilor de energie – recunoașterea slăbiciunilor și puterilor noastre cauzate de denaturarea sinelui uman în sistemul de educare al hologramei dualității.

- Reaccesarea, întărirea și apoi reexperimentarea sinelui nostru galactic și vieții noastre în Universuri mai echilibrate.

- Cum să ai un nivel înalt de empatie pe Pământ și cum să faci din asta o experiență pozitivă fără să fii copleșit de acest dar.

- Experiența de cunoaștere a Tărâmurilor Unificate împreună cu câmpul nostru de lumină care ne leagă de această experiență de reamintire – a ști, a vedea, a simți mandala noastră pe 3 niveluri cum se contopește și ne sprijină.

- Epoca de Aur scoate la iveală probleme – de ce ceea ce se întâmplă acum pe Pământ este o parte naturală a acestei contopiri.

- Cunoștințele noastre intuitive și ghidul matricei perfecte pentru hrănirea organică și naturală din Sursă.

- Meditații intensive și revelații primite prin channeling de la Jasmuheen și Ființele de Lumină în măsura în care grupul este pregătit să primească o astfel de experiență.

În plus, vom discuta orice ne va transmite Esența în timpul întrebărilor. Vom transmite energii hrănitoare pentru sprijinirea tuturor celor de pe Pământ chiar acum.

Înscrieri și plată

Prețul cursului este 165 dolari australieni (aproximativ 540 lei).

Înscrierile și plata se fac aici: https://jasmuheen.podia.com/romania-ascension-dynamics

Plata se face exclusiv online cu cardul. Se poate opta pentru plata integrală sau plata în 3 rate. Dacă alegeți plata în rate, vi se vor retrage bani o dată pe lună timp de 3 luni de la achiziția biletului. 

Nu se acceptă plata în numerar sau prin transfer bancar. 

Contact detalii eveniment:

E-mail: evenimente@editura-foryou.ro (luni - vineri; 09:00 - 17:00)

!!! Vă rugăm să vă asigurați că vă abonați în timp ce plătiți pentru a primi pe e-mail cu o zi înainte un link și o parolă pentru întânirea pe Zoom. Editura For You și Jasmuheen nu sunt responsabile pentru eventualele probleme tehnice apărute în timpul cursului la dispozitivele participanților.

De asemenea, pe link-ul următor puteți achiziționa și urmări cursul Matricea Eliberării susținut de Jasmuheen în România în noiembrie 2021: https://jasmuheen.podia.com/romania  

Următorul cod de rugăciune spus din inimă ne poate ajuta pe toți în aceste vremuri încercate...

Cer bunăvoinței infinite, inteligente, care îmi dă viață și curge în jurul meu, prin mine și prin întreaga creație, să continue să susțină actualizarea tuturor sistemelor de operare planetare, așa încât ele să opereze pentru binele cel mai înalt al tuturor ființelor simțitoare și ca tot ceea ce primim să fie spre binele cel mai înalt al tuturor.

Cer o soluționare cu triplu câștig în toate zonele de conflict din lumea noastră cu soluții benefice pentru noi individual, colectiv, dar și pentru planetă.

Cer ca tranziția noastră acum spre un mod mai iluminat de a fi să se întâmple cu atât de multă bucurie, ușurință și Grație pe cât e posibil.

La toate astea inima mea spune:

„DA DA DA - FIXEAZĂ -

FĂ ASTA ADEVĂRUL MEU EXPERIENȚIAL!"

Jasmuheen pentru Ambasada Păcii

DESPRE JASMUHEEN

Jasmuheen s-a născut în 1957 în Australia sub numele de Ellen Greve. Din 1993 a renunțat la hrana obișnuită, trăind doar cu prana. Este autoarea mai multor cărți în care se referă la această alimentație. Jasmuheen s-a îmbolnăvit de cancer, boala fiind localizată la nivelul feței. A reuşit să se vindece recurgând la chirurgie şi la terapii tradiționale.

Cu experiență în meditație de peste 40 de ani, Jasmuheen este activă în 55 de țări, iar cele 42 de cărți i-au fost traduse în 20 de limbi. Este iubită îndeosebi pentru simțul umorului și tehnicile simple, dar puternice, pe care le împărtășește cu generozitate neobosită. Meditațiile ei sunt dinamice, inspiraționale și aducătoare de conștientizări profunde, iar instrumentele și armoniile sale angelice au eliberat multe persoane din traume fizice, emoționale și mentale adânci.

În 2007, a înființat Ambasada Păcii, cu programe de armonizare personală, globală și universală. Prin intermediul manualului gratuit, acestea au sporit calitatea vieții pentru peste 15 milioane de oameni până acum. Ca Ambasadoare a Păcii, ea călătorește de peste 20 de ani, obținând numeroase reușite în lume cu munca sa, de la triburi din Columbia și Amazon până în ghetourile din Brazilia. A lucrat cu persoane aflate la diferite niveluri de guvernare, prezentându-și munca la Organizația Națiunilor Unite în 2013, la Viena.

În lunile următoare ale anului 2022, Jasmuheen va susține cursuri în în România, Japonia, Brazilia, Zürich și Mexic.

Vă invităm să descoperiți toate cărțile autoarei: https://editura-foryou.ro/carti-jasmuheen