Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Curs de miracole pe înțelesul tuturor

-20%
Curs de miracole pe înțelesul tuturor

Curs de miracole pe înțelesul tuturor

  • 30,00RON24,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391948
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26

Curs de miracole pe înțelesul tuturor

Mulți oameni care se apucă de studiul cărții Curs de miracole declară că întâmpină dificultăți în aprecierea principiilor sau întâmpină rezistență la lecții. Deși tânjesc după eliberarea spirituală pe care le-o oferă Cursul, pun deoparte cartea, sperând ca într-o bună zi să o poată parcurge.

Cursant și profesor de peste 30 de ani al „Cursului de miracole”, Alan Cohen preia ideile de bază ale Cursului și le redă în lecții practice și ușor de înțeles, cu o mulțime de exemple și aplicații din viața reală. „Curs de miracole” pe înţelesul tuturor este un ghid unic pentru cititori, dar și o analiză impregnată cu stilul inconfundabil al lui Alan Cohen. 

„Alan Cohen descrie Curs de miracole ca pe o hartă de ieşire din iad – o cale de ieşire din mentalitatea ego-ului caracterizată de frică, autodevalorizare, lipsuri şi separare. În acest comentariu genial, Alan ne arată cum să interpretăm harta!”

Dr. Robert Holden

„Excelentă, minunată, plină de semnificaţii profunde, exact ce mi-a recomandat medicul! Simplă, uşor de citit şi plină de povestiri scurte şi plăcute, această carte îi va ajuta pe cei care studiază Curs de miracole să-i înţeleagă câteva dintre conceptele şi principiile de bază.”

Dr. Jon Mundy

Alan Cohen

           Fondator şi director al Foundation for Holistic Life Coaching, susţine seminare de transformare a vieţii şi psihologie vizionară. Autor al multor cărţi inspiraţionale, traduse în 24 de limbi, a scris și Ne e suficient și O porţie zilnică de înţelepciune (2 volume), apărute la Editura For You.

            Editorialul său lunar „From the Heart” e publicat în reviste din întreaga lume. Activitatea i-a fost prezentată la CNN şi Oprah.com, în USA Today, Washington Post şi în cartea The Top 101 Experts Who Help Us Improve Our Lives. E gazda unei populare emisiuni radiofonice săptămânale, Get Real, la Hay House Radio şi a fost prezentator al documentarelor Finding Joe, iGod şi Living in light.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare