Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Curaj. Învingeţi frica şi activaţi-vă încrederea în sine

Curaj. Învingeţi frica şi activaţi-vă încrederea în sine

Curaj. Învingeţi frica şi activaţi-vă încrederea în sine

 • Autor:Ford, Debbie [ ]
  ISBN: 9786066390415
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 204
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 17,50RON TVA Inclus

Curaj. Învingeţi frica şi activaţi-vă încrederea în sine

            „În această carte profundă, colega şi prietena mea, Debbie Ford, prezintă detaliat un plan înălţător şi practic, pentru a trăi o viaţă plină de curaj. Cu fiecare capitol, vi se va dezvălui sinceritatea sa îndrăzneaţă. Într–adevăr, ea a luat în calcul toate posibilităţile. În paginile cărţii de faţă găsiţi o descriere completă a tuturor elementelor necesare pentru a începe să trăiţi într–un mod plin de încredere, cu siguranţă de sine.

            Debbie povesteşte elocvent, despre propria transformare – de la o abordare bazată pe frică, a problemelor din viaţa sa, la a fi o femeie puternică, plină de curaj. Ea loveşte cu toată forţa, nu omite nimic şi am fost plăcut surprinsă observând că loviturile sale actuale sunt îndreptate chiar împotriva sinelui său temător, din trecut. Astfel, ea vă permite să beneficiaţi de pe urma slăbiciunii sale anterioare. Nu mai am ce să adaug în această introducere la cartea lui Debbie. Ea prezintă, în întregime, un plan pentru a trăi o viaţă plină de curaj.

            Pe măsură ce citiţi şi vă însuşiţi darurile sale profunde, vă asigur că veţi deveni din ce în ce mai pregătiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor din viaţa voastră, aflându–vă într–o poziţie nouă şi puternică, plină de încredere în sine – şi, da, de curaj.”

            Wayne Dyer

Debbie Ford

            Debbie Ford (1955-2013), autoare cotată de The New York Times ca fiind una dintre cele mai importante scriitoare contemporane, ne poartă către esenţa dualităţii ce acţionează, fără să ştim, în fiecare dintre noi.

            Oferindune instrumentele cu ajutorul cărora să punem capăt procesului de autosabotare, Ford ajunge în cele din urmă să dărâme faţada sinelui fals şi ne arată cum să vindecăm ruptura dintre Lumină şi întuneric şi să ducem o viaţa autentică.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie