Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cum să-ți faci norocul + Pandantiv CADOU

Cum să-ți faci norocul

Cum să-ți faci norocul + Pandantiv CADOU

  • 26,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 52

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

Află cele 10 secrete pentru ca norocul să-ți devină aliat!


Cu mult timp în urmă, într-un ținut îndepărtat, Merlin i-a convocat pe toți cavalerii și le-a spus: „Aflați că în Pădurea Fermecată, peste șapte nopți, va răsări Trifoiul Magic. Este un trifoi unic, cu patru foi, care îi va da posesorului său noroc nelimitat. Dar cavalerii știu că a găsi un trifoi mic într-o pădure atât de vastă va fi ca și cum ai căuta un ac într-un fân. Cine va accepta provocarea de a merge în Pădurea Fermecată în căutarea Trifoiului Magic?

Astfel începe cartea de succes Cum să-ți faci norocul, povestea pozitivă și inspirațională care i-a dezvăluit lumii cele 10 secrete ale prosperității. La un deceniu de la publicare, mesajul său universal continuă să impresioneze puternic, iar filosofia sa simplă, însă puternică, încă rezonează cu cititorii de toate vârstele, din toate țările și culturile.

Cu milioane de exemplare vândute, cu traduceri în peste 40 de limbi, această lucrare despre capacitatea oamenilor de a-și forma propriul destin rămâne mai relevantă ca niciodată.

Fernando Trías de Bes

Specialist în economie și profesor. Conduce o firmă de consultanță în cercetare și inovare, lucrând cu numeroase companii multinaționale și ONG-uri din Europa și Statele Unite.


Álex Rovira

Autor de cărți de succes la nivel internațional. Conduce una dintre colecțiile editurii Aguilar. Susține prelegeri în toată lumea și scrie articole de opinie pentru El País Semanal.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie