Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cum să creăm o relație spirituală

-60%
Cum să creăm o relație spirituală

Cum să creăm o relație spirituală

  • 25,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066391719
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.11

Cum să creăm o relație spirituală (ediție revizuită)

            O carte onestă și necomplicată despre cel mai complicat subiect: relațiile dintre oameni.

            O carte ce merge direct în esența relației de iubire și devine astfel un ghid pentru aceia care își doresc să întemeieze o asemenea legătură sau pentru aceia care au deja parte de ea.

            Adevărata relație de iubire, sănătoasă și fertilă, crește numai prin rădăcinile robuste oferite de buna întocmire spirituală a celor doi parteneri de viață. Cele șapte legi spirituale discutate în cartea „Cum să creăm o relație spirituală” oferă un ghid pentru cuplurile care s-au dedicat evoluţiei spirituale reciproce, indiferent de faza în care se află relația lor.

             „Relaţia este cea mai dificilă și mai interesantă cale spirituală care ne este disponibilă pe planetă la ora actuală. Nicio altă cale nu ne aduce la suprafaţă îndoielile, fricile și nesiguranţele ascunse pentru a fi vindecate într un mod atât de definitiv. Avem nevoie de mult curaj ca să vedem acele părţi din noi înșine pe care le acceptăm cu greu și care ne sunt reflectate de către partenerii noștri. Totuși, prin împăcarea cu partenerii noștri ne împăcăm cu noi înșine și ajungem să ne experimentăm propria plenitudine.“

Paul Ferrini 

Paul Ferrini

A scris peste 40 de cărți despre iubire, iertare și vindecare, printre care bestsellerul Iubire fără condiții, apărut în limba română la Editura For You. Lucrările lui, combinând spiritualitatea și psihologia, au fost traduse în numeroase limbi, transmițându-i la nivel internațional învățăturile legate de vindecarea emoțională, evoluția personală și iubirea necondiționată.

Ferrini este fondator și editor al publicației Miracles. Prin scrierile, conferințele și workshopurile sale, mii de oameni și-au rafinat arta și practica iertării și și-au deschis inima către prezența divină din ei și din alții.„Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevărului.”

 

                Larry Dossey

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie