Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cu autismul la psiholog

-58%
Cu autismul la psiholog

Cu autismul la psiholog

  • 24,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701967
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

            Ai in mâinile tale o carte Unică. Multiplele registre în care poate să fie citită această carte fac din ea o scriere extrem de complexă şi practică, iar felul în care a fost concepută o face de-a dreptul extraordinară. Cartea te face să uiţi de tine – deşi este despre tine. Este scrisă într-o manieră firească, izvorâtă dintr-o extraordinară muncă de documentare, devenind astfel o carte care este bună pur şi simplu, fără să fie nevoită să ceară aprecierea noastră.Ai în mâinile tale o carte document.

            Este cartea care va schimba percepţia asupra autismului. Ea este dedicată tuturor părinţilor care au un copil autist, dar este utilă tuturor psihologilor, psihiatrilor, psihoterapeuţilor, asistenţilor sociali, educatori şi învăţători, pediatrilor si medicilor de familie – tuturor celor care vor să înţeleagă ,,diferitul” de lângă noi.

            Autorul acestei lucrări, Liviu Predescu, în calitate de psiholog – şi cu un mai vechi, cunoscut şi apreciat trecut ca scriitor –, a fost fără îndoială specialistul potrivit să aprofundeze această temă, care a cerut din partea lui un efort şi o investiţie considerabile. Poate fi considerată cea mai bună carte despre autism, apărută în România. Ai în mâinile tale o carte despre… Tine.


Predescu Liviu

Este absolvent al Facultății de Psihologie și a masteratului de psihologie clinică din cadrul Universității “Lucian Blaga”, Sibiu.
El este psiholog clinician și susținător al psihologiei pozitive și al dezvoltării personale. Este pasionat de fenomenele pe care știința nu se încumetă să le traverseze, acordând atenție sporită atât senzorialului cât și extrasenzorialului. În căutările sale a ajuns să fie fascinat de genii și a descoperit că multe personalități marcante din cursul istoriei au suferit de autism. Pentru a-și aprofunda cercetarea în universul încă puțin cunoscut al autismului, a urmat în paralel încă un program de master cu specializare în autism și sindromul Down.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie