CADOURI pentru rezultate remarcabile! „Știința influenței” cadou la comenzi de 100 lei, „Știința influenței și „Știința motivației” cadou la comenzi de 150 lei!
Vezi regulamentul

Săptămâna transformării! 50% reducere la TOT!

Rasfoieste Rasfoieste -50%
Crede și vei reuși – Brian Tracy, Christina Stein

Crede și vei reuși – Brian Tracy, Christina Stein

17,50 LEI 35,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066392341
Autor: Brian Tracy
Pagini: 240
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,21kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 15810 times

Product Description

Indiferent dacă negativitatea provine dintr-o relație trecută care s-a încheiat prost, dintr-o traumă din copilărie, dintr-un eșec în afaceri sau în carieră ori din senzația de insecuritate generală, autorii te învață să recunoști în ce măsură personalitatea și deciziile îți influențează negativitatea conștientă – și, deseori, inconștientă. Află din experiența lor cum să-ți recapeți controlul asupra gândurilor, sentimentelor și acțiunilor, cum să transformi negativul în pozitiv și să accepți schimbările neașteptate ale vieții fără să recazi în vechile modele negative.

Renunțarea la gândurile negative este unul dintre cei mai importanți pași către a trăi o viață reușită și împlinită, dar și unul dintre cei mai dificili. În cartea „Crede și vei reuși”, un ghid pragmatic și bazat pe cercetări, renumitul Brian Tracy și psihoterapeuta Christina Stein îți prezintă programul lor de Psihologia Succesului pentru a te ajuta să identifici și să depășești tiparele și ideile dăunătoare ce te împiedică să-ți atingi obiectivele sau să te simți fericit și mulțumit în viață.

Cartea „Crede și vei reuși” este o lectură esențială pentru oricine se simte blocat. Folosește psihologia reușitei pentru a alunga gândurile și comportamentele negative și pentru a-ți debloca întregul potențial pentru succes!

Media notelor

5,00

Total Reviews (1)

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Crede și vei reuși – Brian Tracy, Christina Stein

  • (5)

Total Reviews (1)
click here write review to add review for this product.