Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Crede și vei reuși. Depășește îndoielile, lasă trecutul în urmă și deblochează-ți întregul potențial

-25%
Crede și vei reuși. Depășește îndoielile, lasă trecutul în urmă și deblochează-ți întregul potențial

Crede și vei reuși. Depășește îndoielile, lasă trecutul în urmă și deblochează-ți întregul potențial

  • 35,00RON26,25RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 70

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066392341
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

        Indiferent dacă negativitatea provine dintr-o relație trecută care s-a încheiat prost, dintr-o traumă din copilărie, dintr-un eșec în afaceri sau în carieră ori din senzația de insecuritate generală, autorii te învață să recunoști în ce măsură personalitatea și deciziile îți influențează negativitatea conștientă – și, deseori, inconștientă. Află din experiența lor cum să-ți recapeți controlul asupra gândurilor, sentimentelor și acțiunilor, cum să transformi negativul în pozitiv și să accepți schimbările neașteptate ale vieții fără să recazi în vechile modele negative.

        Renunțarea la gândurile negative este unul dintre cei mai importanți pași către a trăi o viață reușită și împlinită, dar și unul dintre cei mai dificili. În cartea Crede și vei reuși, un ghid pragmatic și bazat pe cercetări, renumitul Brian Tracy și psihoterapeuta Christina Stein îți prezintă programul lor de Psihologia Succesului pentru a te ajuta să identifici și să depășești tiparele și ideile dăunătoare ce te împiedică să-ți atingi obiectivele sau să te simți fericit și mulțumit în viață.

        Cartea Crede și vei reuși este o lectură esențială pentru oricine se simte blocat. Folosește psihologia reușitei pentru a alunga gândurile și comportamentele negative și pentru a-ți debloca întregul potențial pentru succes! 

        BRIAN TRACY

      Este președinte și director general al Brian Tracy International, companie specializată în trainingul și dezvoltarea indivizilor și organizațiilor.

        A studiat, a cercetat, a scris și a conferențiat timp de trei decenii în domenii precum economie, istoria afacerilor, filosofie și psihologie. A scris peste 40 de cărți, traduse în numeroase limbi. A susținut peste 5 000 de conferințe în fața a peste 5 milioane de oameni din peste 50 de țări.

        Scopul lui Brian este să te ajute să-ți realizezi scopurile personale și profesionale mai repede și mai ușor decât ți-ai imaginat vreodată.


        Dr. CHRISTINA STEIN

        Este conferențiară, autoare de cărți și psihoterapeută. Are un master în psihologie clinică, obținut la Antioch University, și un doctorat, la Institute for Advanced Study of Human Sexuality.

        Conduce o clinică privată în Santa Monica, din California, concentrându-se pe echilibrul dintre muncă și viață și pe întărirea masculinității și feminității.

        Lucrează cu indivizi și cupluri și realizează ateliere pentru a-i ajuta pe participanți să-și ierarhizeze scopurile și pasiunile. 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare