Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 de lei
parentNode

Cred. Când ceea ce crezi contează!

-58%
Cred. Când ceea ce crezi contează!

Cred. Când ceea ce crezi contează!

  • 24,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066390583
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Cred. Când ceea ce crezi contează!

            Miza cărţii de faţă este să ne arate cât este de important să fim conştienţi de faptul că nu există alte limite în afară de cele pe care ni le impunem noi înşine şi că tot ce credem noi contează.

            Ca şi în celelalte volume publicate de Editura For You (Programarea mentală, Ce-ar fi dacă?, Alegeri şi iluzii, Autohipnoza), şi în această carte autorul îşi păstrează stilul incitant de expunere, aducându-ne în atenţie subiecte interesante, care ne fac să ne schimbăm modul de înţelegere a realităţii.

            O nouă carte scrisă de talentatul savant şi gânditor, dr. Eldon Taylor: Cred. Când ceea ce crezi contează!

            Cartea este plină de pilde, exemple din viaţa personală a autorului, teme de meditat şi întrebări care au darul de a ne face să începem să gândim neconvențional. Este o lectură plăcută, interesantă, captivantă, în urma căreia rămâi cu informaţii utile pentru toată viaţa.

 

Dr. Eldon Taylor

                Este autorul premiat a peste 300 de cărţi şi programe video şi audio şi gazda unei populare emisiuni radio, intitulate Provocative Enlightenment. Este inventatorul tehnologiei patentate InnerTalk™ şi fondator şi preşedinte al Progressive Awareness Research. A fost numit „Maestrul Minţii” şi este considerat un expert de top atât în hipnoză, cât şi în comunicarea subliminală.

                Eldon a fost criminalist mai mulţi ani, conducând investigaţii şi examinări cu detectorul de minciuni. Este inclus în numeroase topuri Who’s Who, printre care Who’s Who of Intellectuals şi Who’s Who in Science and Engineering. Este membru în Asociaţia Americană de Psihoterapie şi susține conferințe în întreaga lume.

                Cărţile şi materialele sale audio-video sunt traduse în peste 15 limbi şi s-au vândut în milioane de exemplare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare