Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

CosMos. Un ghid al co-creatorului spre o lume unitară

CosMos. Un ghid al co-creatorului spre o lume unitară

CosMos. Un ghid al co-creatorului spre o lume unitară

 • Autor:László, Ervin [TMOhc3psw7MsIEVydmlu ]
  Autor:László, Ervin
  ISBN: 9789731701752
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 218
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 19,00RON15,20RON

CosMos. Un ghid al co-creatorului spre o lume unitară

            Suntem în pragul unei noi şi revoluţionare viziuni asupra lumii. Ultimele descoperiri ştiinţifice şi tradiţiile spirituale converg spre a dezvălui faptul că tot ceea ce numim Cosmos şi realitate formează un tot unitar, care, la nivel fundamental, este un câmp informaţional. Acest câmp este mintea cosmică, din care radiază şi se materializează totul şi unde, în cele din urmă, totul se întoarce. Cercetările demonstrează şi ceea ce au afirmat misticii din toate tradiţiile: avem capacitatea înnăscută de a ne imagina, de a înţelege şi de a simţi Cosmosul la niveluri mult superioare limitelor percepţiei noastre umane.

            Lucrarea CosMos este scrisă de doi cercetători care, împreună, întrunesc aproape un secol de căutări, pentru a înţelege nu numai cum de este lumea aşa cum e ea, dar şi de ce.

            Ervin László, filozof, viitorolog şi specialist în teoria sistemelor, şi Jude Currivan, cosmolog, vindecător şi mistic, oferă o perspectivă revizuită despre o lume care nu mai este fragmentată, ci este, în sfârşit, unitară; o perspectivă a unei lumi co-creatoare şi pline de semnificaţii, minunat adaptată pentru a fi „cât de simplă posibil“, astfel încât conştiinţa să se poată cerceta pe sine. În aceste momente importante, perspectiva prezentată în CosMos ne invită să ne deschidem inima şi mintea, pentru a ne prelua rolurile de co-creatori conştienţi ai destinului nostru cosmic, în plină desfăşurare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie