Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Copiii cei noi şi experienţele din preajma morţii

-63%
Copiii cei noi şi experienţele din preajma morţii

Copiii cei noi şi experienţele din preajma morţii

  • 27,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9789737978929
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.33

Copiii cei noi şi experienţele din preajma morţii

            Copiii cei noi şi experienţele din preajma morţii este prima carte care oferă – din perspectiva copilului – o cercetare profundă a copiilor care au avut experienţe de moarte clinică şi a efectelor lor ulterioare. Dr. Atwater observă că micuții care se întorc dintr-o astfel de experienţă nu mai sunt la fel ca înainte, ci „o versiune remodelată, restructurată, reconfigurată, perfecţionată, a originalului“.

            Oferind date care să vină în sprijinul afirmaţiei că la aceşti copii au apărut transformări cerebrale structurale, chimice şi funcţionale, ea demonstrează cum capacităţile empatice mai mari şi inteligenţa extraordinară sunt calităţi care îi caracterizează şi pe copiii născuţi după 1982 – capacităţi amplificate care nu pot fi legate doar de moştenirea genetică. Atwater ne arată că înţelegerea experienţelor de moarte clinică ale copiilor ne pot ajuta să ne pregătim pentru un salt uriaş în evoluţia omenirii.

 

Dr. P.M.H. Atwater

            Cercetătoare americană și o autoritate internațională privind experiențele din preajma morții. Este autoarea a 10 cărți și a numeroase articole publicate diverse reviste și ziare.

            A vorbit de două ori la Organizația Națiunilor Unite și a fost invitată la emisiuni de televiziune și radio cum ar fi Sally Jessy Raphael, Larry King Live, Entertainment Tonight, Regis & Kathy Lee, Geraldo și The Shirley Show în Canada. Recent, a primit premiul „Lifetime Achievement Award” de la Asociația Națională a Hypnotherapeuților Transpersonali și „Premiul de serviciu remarcabil” de la IANDS (unde a deținut și funcția de membră a consiliului de administrație).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie