Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Copii fericiți și sănătoși

-20%
Copii fericiți și sănătoși

Copii fericiți și sănătoși

 • 30,00RON24,00RON
 • Preţul în puncte de recompensă: 60

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • Autor: Green Robin-Ray
  ISBN: 9786066393195
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.27

Vindecă-ți copilul din interior spre exterior!

Pornind de la înțelepciunea străveche a celor cinci elemente din medicina tradițională chineză, pediatra Robin Ray Green oferă soluții simple pentru crearea unui program de vindecare deopotrivă natural, integral și adaptat la unicitatea copilul tău. 

Chestionarele și testele prezentate în cartea de față te ajută să identifici și să înțelegi elementul specific copilului tău – Lemn, Foc, Pământ, Metal sau Apă – pentru a-i diagnostica adecvat dezechilibrele din corp ce îi creează probleme de sănătate. Apoi, înveți de la autoare cum să faci modificări în nutriție și stilul de viață și cum să folosești tehnici simple (masaj, presopunctură, meditație etc.) pentru a-ți însănătoși copilul. 

Cu această perspectivă nouă, holistică asupra sănătății, vei crește puterea de vindecare a tratamentelor alopate și îți vei ajuta copilul și întreaga familie să se vindece natural.

ROBIN RAY GREEN

Acupuncturistă licențiată și Maestră în Medicină Tradițională Chineză, cu masterat obținut la prestigioasa universitate Five Branches din Santa Cruz. 

Are o experiență clinică vastă, ajutându-i pe copii să se vindece de astm, alergii, eczeme și alte probleme de sănătate pe care medicina occidentală nu le abordează adecvat. 

A fondat Centrul pentru Acupunctură Pediatrică Avansată, care susține în toată lumea cursuri intensive de acupunctură pediatrică. Scopul ei este de a-i ajuta pe oameni să integreze medicina chineză și occidentală pentru a facilita vindecarea.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie