Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV: Trezirea speciei

-25%
Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV: Trezirea speciei

Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV: Trezirea speciei

  • 39,00RON29,25RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 78

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066392303
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV: Trezirea speciei

Avem probleme. Dar există ajutor... dacă ascultăm.

               În mijlocul nopții de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras într-un dialog nou și total neașteptat cu Dumnezeu, în care s-a confruntat brusc cu două întrebări:

               • Oamenii sunt ajutați de Ființe Foarte Evoluate dintr-o altă dimensiune?

               • Există un rol-cheie pe care oamenii sunt invitați să-l joace în cursul propriei evoluții, aderând la o misiune comună pentru a sprijini planeta în aceste vremuri critice?

               I s-a zis că răspunsul la ambele întrebări este „da”.

               A primit apoi 16 exemple clare despre modul în care Ființe Foarte Evoluate reacționează la viață diferit față de oameni și cum adoptarea chiar a câtorva dintre aceste comportamente poate schimba cursul istoriei lumii spre bine – pentru totdeauna.

               Aceste informații constituie structura cărții de față. Ea este o invitație puternică pentru fiecare cititor de a stabili terenul pentru explorările extraordinare ce urmează. Continuând din punctul unde s-a oprit Volumul 3 din seria Conversații cu Dumnezeu, revelațiile despre Ființele Foarte Evoluate și despre modul în care oamenii obișnuiți pot răspunde chemării de a ajuta la trezirea speciei umane îți vor extinde viziunea asupra viitorului personal și colectiv.

Neale Donald Walsch

A schimbat modul în care gândesc milioane de oameni de pe întregul Glob. Trilogia Conversații cu Dumnezeu s-a situat în topul bestsellerurilor New York Times vreme de peste doi ani.

Cele 29 de cărți scrise de el vorbesc despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața cotidiană. Cuvintele acestui autor profund și talentat au fost traduse în 37 de limbi și au ajuns pe toate continentele. La cererea cititorilor, Neale a creat mai multe asociații care pledează pentru pace, claritate și iubire (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare