40% reducere!

-40%
Conversații cu Dumnezeu, vol. 3 – Neale Donald Walsch

Conversații cu Dumnezeu, vol. 3 – Neale Donald Walsch

28,20 LEI 47,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066391085
Pagini: 416
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,20kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 2371 times

Product Description

VOLUMUL 3

În conformitate cu primele două părți din trilogia Conversații cu Dumnezeu, al treilea volum continuă să clarifice și să purifice apele noroioase ale existenței noastre spirituale, schimbându-și însă obiectul și miza: de la problemele individuale și globale la „adevărurile universale”, aplicabile tuturor nivelurilor existenței, de la acela microscopic până la macrocosmos.

Volumul al treilea explorează unele dintre cele mai sensibile subiecte ale existenței noastre, la care ne gândim adeseori cu teamă și fascinație: Ce se întâmplă când vom muri? Ce este timpul? Suntem singuri în Univers?

Dialogul lui Neale Donald Walsch cu Creatorul pune aceste întrebări și multe altele în termeni mult mai simpli și mai ușor de înțeles. Revelațiile primite, precum și mesajul constant și profund că, în cele din urmă, depinde de noi să le (re)cunoaștem ca adevăruri sau nu ne arată că Universul este un loc foarte interesant și că ne apropiem de realizarea potențialului nostru cel mai înalt odată ce înțelegem acest lucru.

DESPRE AUTOR

NEALE DONALD WALSCH a schimbat modul în care gândesc milioane de oameni de pe întregul Glob. La cererea cititorilor, Neale a creat mai multe asociații care pledează pentru pace, claritate și iubire (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.). Cele trei volume din Conversații cu Dumnezeu au fost bestselleruri în topul New York Times vreme de peste doi ani. Cărțile scrise de el vorbesc despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața cotidiană. Cuvintele acestui autor profund și talentat au fost traduse în 37 de limbi și au ajuns pe toate continentele. Editura For You le-a adus cititorilor români peste 15 titluri semnate de Neale Donald Walsch.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Conversații cu Dumnezeu, vol. 3 – Neale Donald Walsch

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.