Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Conversații cu Dumnezeu pentru părinți

Conversații cu Dumnezeu pentru părinți

Conversații cu Dumnezeu pentru părinți

  • 42,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 84

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391542
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.32

Conversații cu Dumnezeu pentru părinți

                Încă din primele luni după publicarea volumului I din Conversații cu Dumnezeu, în mai 1995, a apărut o cerere de instrumente care să vină în sprijinul părinților, în demersul acestora de a le face cunoscute și copiilor minunatele concepte ale acestui extraordinar dialog. Cititorii doreau o modalitate prin care să-și învețe copiii ceea ce au învățat ei înșiși din Conversații cu Dumnezeu.

                „Ce bine ar fi fost dacă aș fi avut o astfel de percepție despre Dumnezeu și despre mine atunci când aveam 8 sau 9 ani! Toată viața mea ar fi fost altfel!“ sunt cuvinte pe care Neale Donald Walsch le auzea iar și iar.

                Conversații cu Dumnezeu pentru părinți. Împărtășirea mesajelor cu copiii este unul dintre rezultatele programului Școlii Noua Spiritualitate. În cadrul acestui program, Walsch s-a alăturat lui Laurie Farley și lui Emily Filmore, directoarele școlii, pentru a aduna la un loc toate conceptele spirituale ale programei de educație la domiciliu.

                Volumul de față le oferă părinților nu numai instrumentele de predare a conceptelor din Conversații cu Dumnezeu, ci și un rezumat al acestor concepte, alcătuind o programă de predare solidă pentru profesorii spirituali ai secolului XXI.

        Neale Donald Walsch

                Acest mesager spiritual contemporan și-a trăit viața căutând Înțelesul lumii. La un moment dat, s-a petrecut faimoasa lui conversație cu Dumnezeu…

                Seria de cărți „Conversații cu Dumnezeu” redă acest dialog incredibil de puternic, care a atins milioane de suflete și a răsturnat paradigme spirituale în întreaga lume. Neale a scris 29 de cărți despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața de zi cu zi.

                În fața valului uriaș de reacții la scrierile sale, traduse în 37 de limbi, el a creat mai multe asociații (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.) pentru a ajuta lumea să treacă de la violență la pace, de la confuzie la claritate și de la mânie la iubire. Pașii l-au purtat din Machu Picchu până la temple shintoiste din Japonia, din Piața Roșie, în Moscova, până la Vatican și Piața Tienanmen, în China. Din Africa de Sud până în Norvegia, din România și Croația până în Olanda și Seul, Neale a observat dorința oamenilor de a trăi în pace cu sine și cu lumea și de a restabili contactul cu Dumnezeu.                                       

 

Laurie Lankins Farley

            Este directoare executivă a Şcolii Noua Spiritualitate, bazată pe opera lui Neale Donald Walsch. Lucrează cu Neale de peste 12 ani în mai multe sectoare ale organizațiilor lui și este devotată împărtășirii cu alții a mesajelor din Conversații cu Dumnezeu. Este mamă și bunică și și-a crescut copiii cu conceptele spirituale ale iubirii și inimi.

  

         Emily A. Filmore

           Este directoare pentru dezvoltare de programe la Școala Noua Spiritualitate. Licențiată în psihologie și în limba engleză, cu doctorat în jurisprudență, Emily are ca prioritate să fie o mamă și o soție implicată, iubitoare și atentă, având în vedere că își educă fiica acasă. Este autoarea mai multor cărți pe teme legate de spiritualitate, educație și sănătate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie