Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Codul miracolelor tale cuantice

-25%
Codul miracolelor tale cuantice

Codul miracolelor tale cuantice

 • Autor: Taylor Sandra Anne
  ISBN: 9786066390934
  Dimensiuni: 13,5 x 20,5
  Pagini: 248
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.23
 • 28,00RON21,00RON

Codul miracolelor tale cuantice

            Ce informaț­ie secretă por­ți în tine și despre tine?

            Care sunt gândurile despre tine pe care nu le împărtășești cu nimeni altcineva?

            Ce îngrijorări interioare par să nu-­i dea pace niciodată?

            Ce emoț­ii trăiești cel mai frecvent pe parcursul unei zile?

            Asemenea ADN-ului, codurile ascunse care ne hrănesc conștiența ne sunt adânc gravate în miezul ființei, în emoții, gânduri, comportamente și energie. Ne pot stimula, ne determină reacțiile și chiar ne pot defini – fără să ne dăm seama. Ceva atât de puternic merită să fie analizat. Codul miracolelor tale cuantice expune câteva exerciții simple și ușoare prin care codurile pot fi controlate și redirecționate în vederea deblocării energiei proprii și universale.             Schimbările vibraționale vor deschide apoi calea unor noi tipare,

aducând împlinire în plan profesional, sentimental și personal și făcând posibile rezultatele pe care le așteptăm de atâta vreme.

            „Sandra Anne Taylor a scris din nou o carte puternică. Ea poate ajuta pe oricine să decodeze tiparele negative din propria viață, după care arată cum să codeze tipare pozitive și întăritoare. Este simplu și eficient.”

            Denise Linn, autoarea bestsellerului Descoperă mesajele secrete ale corpului tău! și Vieți în trecut, miracole în prezent, apărute la Editura For You

            „Sandra și-a distilat strălucita viziune asupra minții, intenției și conștiinței într-un proces simplu și frumos pentru a converti gândirea negativă și convingerile limitatoare în cele mai profunde dorințe și potențiale ale inimii.

Iar lucrul minunat e că procesul este facil și distractiv – și, mai presus de toate, și eficient. Ador această carte și minunatul proces pe care îl descrie!”

            Dr. Darren R. Weissman, autorul bestsellerului Puterea iubirii și recunoștinței infinite și Miezul lucrurilor, apărute la Editura For You

Sandra Anne Taylor

         Este autoarea câtorva bestselleruri New York Times, printre care Quantum  Success (Succesul cuantic), lucrare aclamată la nivel internațional pentru iluminarea și abordarea cuprinzătoare asupra domeniului atracției și al împlinirii, Adevăr, triumf şi transformare, carte ce examinează principalele confuzii  cu privire la înţelegerea Legii atracției și manifestării, Codul miracolelor tale cuantice, lucrare ce  explorează modul în care codurile energetice pe care le purtăm în noi  ne influențează viața în moduri nebănuite.

            Timp de peste 25 de  ani, a fost psihologă în cadrul unui cabinet independent de psihoterapie, lucrând cu persoane și cupluri  pentru a trata anxietatea, depresia, dependența și problemele în relații. Cărţile sale au fost traduse în peste 25 de limbi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie