Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Codul lui Moise

Codul lui Moise

Codul lui Moise

 • 25,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 50

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

 • Autor: Twyman James F.
  ISBN: 9786066393263
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.17

E posibil ca, în urmă cu 3 500 de ani, Moise să fi primit secretul prin care se atrage tot ceea ce ne dorim?

Codul lui Moise a fost folosit inițial pentru a crea unele dintre cele mai mari minuni din istorie, dar apoi a fost ascuns și numai puțini inițiați au avut permisiunea să-l practice. În cartea de față, James F. Twyman dezvăluie Codul pentru prima dată, arătând cum poate fi folosit pentru a ne schimba viața și chiar lumea. 

Ți s-a spus că Legea Atracției se referă la „obținerea” lucrurilor pe care le dorești și despre care crezi că îți vor face viața mai bună. Însă acesta e doar primul nivel, cel superficial, căci totul depinde de ceea ce ești dispus să oferi, nu să primești. Aceasta înseamnă că ai deja puterea de a crea miracole în viața ta – și că ai și responsabilitatea de a folosi puterea Divinității în scopuri superioare.

JAMES F. TWYMAN 

 „Trubadur al păcii“ cunoscut în toată lumea, James atrage milioane de oameni la rugăciuni colective pentru a influența pozitiv crizele ce zguduie lumea. A fost invitat de conducători ai unor țări dominate de conflicte (Irak, Irlanda de Nord, Africa de Sud, Bosnia, Croația, Serbia) pentru a cânta în Concertul Păcii. Este membru al Ordinului Sf. Francisc și director al Comunității Mondiale a Sfântului Francisc.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie