Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Codul lui Dumnezeu. Secretul trecutului, promisiunea viitorului

Codul lui Dumnezeu. Secretul trecutului, promisiunea viitorului

Cod produs: Codul lui Dumnezeu

Autor: Gregg Braden
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 304
ISBN: 9739737978250

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
21,00 lei

Descriere

   Ce ar însemna dacă am descoperi un limbaj străvechi - un mesaj exact, ascuns chiar în ADN? Ce credeam până acum despre trecut este pe cale să se schimbe...
   În interiorul moleculelor vieţii, adânc în ADN-ul fiecărei celule a corpului nostru, a fost găsit un mesaj încriptat. Printr-o descoperire remarcabilă, care face legătura dintre alfabetele biblice şi codul nostru genetic, "limbajul vieţii" poate fi acum citit sub forma unor litere străvechi ale unui mesaj etern. Indiferent de rasă, religie, ereditate sau stil de viaţă, mesajul este acelaşi în fiecare celulă a fiecărui bărbat, femeie şi copil, din trecut sau din prezent.
   Acum, când o treime din naţiunile lumii sunt implicate în conflicte armate, o astfel de probă, care demonstrează existenţa unei conexiuni universale, ne oferă dovada clară că noi reprezentăm mult mai mult decât orice credinţă care ne-a separat în trecut şi încă ne mai separă. Această nou descoperită expresie de unitate poate constitui punctul nostru de plecare pe calea păcii, atunci când neînţelegerile dintre noi par insurmontabile.
   În această lume fascinantă şi unică, Gregg Braden ne povesteşte despre descoperirea care i-a transformat viaţa, descoperire care i-a purtat paşii de la o carieră de succes în domeniul aerospaţial şi al armelor defensive, la un studiu de 12 ani al celor mai sacre şi onorate tradiţii ale omenirii.
   Cercetările multidisciplinare extensive şi descoperirile controversate ale lui Braden ne permit să descifrăm mesajul încriptat în celulele noastre, încă de la origini; să înţelegem acel mesaj ca pe un principiu al unităţii, ce face ca războaiele care se bazează pe diferenţele dintre noi să pară inutile; să vedem fragmentul recent revelat din Manuscrisele de la Marea Moartă, care validează textul descoperit în celulele noastre; să descoperim dovezi palpabile şi de netăgăduit, care vin în sprijinul opiniei că facem parte dintr-un întreg mai mare; să învăţăm cum mesajul din ADN-ul nostru devine baza rezolvării conflictelor.

carte dezvoltare personala

Rezumat

„O carte strălucitoare şi pătrunzătoare – vă recomand cu căldură să îmbrăţişaţi mesajul din Codul lui Dumnezeu. Consider că Gregg Braden este unul dintre cei mai mari vizionari ai epocii noastre.”

- Dr. Wayne W. Dyer, autorul cărţii 10 Secrete pentru succes

 

„Gregg Braden este o combinaţie rară între un om de ştiinţă, un vizionar şi un erudit, care are capacitatea de a se adresa minţilor noastre, atingând, în acelaşi timp, înţelepciunea din inimile noastre.”

- Deepak Chopra, autorul cărţii Putere, libertate și grație divină

 

„Eruditul Gregg Braden este de lăudat deoarece el a deschis, pentru prima oară, o fereastră către înţelegerea marii taine a existenţei.”

- Dr. Hank Wesselman, antropolog şi autor al lucrării Călătoria către grădina sacră şi al trilogiei Călătorul în Spirit

 

Fragment din carte


Fără nici o îndoială, toţi avem numele străvechi al lui Dumnezeu înscris în corpurile noastre, în modul cel mai intim posibil. Fiecare fibră de muşchi, fiecare cristal din oasele trupului, lacrimile care ne curg şi produsele secundare ale vieţii, pe care le numim „reziduuri” – toate sunt Dumnezeu.

În această informaţie simplă, dar semnificativă, stă legătura care ne uneşte şi cheia supravieţuirii. Nu ştim exact cu ce provocări ne vom confrunta în viitorul nostru comun, dar de un lucru putem fi siguri: oricare ar fi testele la care vom fi supuşi, le vom trece ca o familie globală. Soarta pe care o poate avea o comunitate, un popor, sau o naţiune pot să o aibă şi alţii. Ne va trebui întreaga noastră înţelepciune colectivă, dorinţa de a apăra viaţa, ca şi forţa ce poate veni doar din diversitatea noastră, pentru a depăşi testele la care vom fi supuşi.

De sute de generaţii, fiecare dintre noi am purtat cheia supravieţuirii noastre ca un mesaj – adresat nouă înşine, într-o formă care, odată recunoscută, nu mai poate fi interpretată greşit. Poate că, în anticiparea zilei în care căutarea originilor noastre ne va conduce către esenţa vieţii, acest mesaj va putea fi revelat doar prin descoperirea şi acceptarea faptului că suntem cu toţii Una.

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: