Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Chiron sau Despre astrologia sufletului

Chiron sau Despre astrologia sufletului

Chiron sau Despre astrologia sufletului

 • 40,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 80

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

 • ISBN: 978606691016
  Dimensiuni: 14X20
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.40

Chiron sau Despre astrologia sufletului

   Privită din perspectiva vechiului proverb budist care spune că „Atunci când elevul este pregătit, maestrul apare”, descoperirea planetei minore Chiron, la 1 noiembrie 1977, poate fi considerată un simbol al faptului că omenirea era pregătită să acceseze Cunoașterea și să evolueze spre înalta spiritualitate.

            Situată pe Centura Kuiper, planeta minoră Chiron (catalogată uneori și drept asteroid, planetoid sau cometă) nu este de minoră importanță, deoarece, așa cum au arătat analizele astrologice bine documentate, aspectele pe care le realizează tranzitul său prin case și semnele zodiacale sunt de mare însemnătate în interpretarea hărții natale a unui individ.

            Amplasarea lui Chiron în horoscop indică o casă cu probleme profunde, atât fizice, cât și psihice, care nu se vindecă niciodată în întregime și care rămân să ne amintească permanent care ne sunt punctele vulnerabile, rănile cu care trebuie să lucrăm pentru a le cicatriza.

            Cartea de față, prima lucrare despre Chiron în limba română, conține:

 • ample referințe mitologice, istorice, culturale și medicale despre această planetă și despre rolul ei în evoluția omenirii
 • interpretări astrologice detaliate ale aspectelor pe care tranzitul lui Chiron pe bolta cerului le realizează cu celelalte planete
 • o bogată cazuistică, rezultată din îndelungata experiență a autoarei, ilustrată prin hărți natale reale, menită să îl ajute pe cititorul pasionat de astrologie să-și interpreteze mai bine astrograma și, astfel, să se înțeleagă mai bine, să își repereze mai ușor problemele și să își îmbunătățească viața.

Minevra

            Este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Participă la numeroase emisiuni televizate, iar previziunile sale au anticipat numeroase evenimente publice, politice și sociale în România.

            A absolvit Dreeptul, dar n-a profesat, apoi a urmat Actoria și a făcut Jurnalism în anii 1990. Și-a cultivat între timp și pasiunile mai vechi, psihologia și astrologia, iar în prezent este apreciată pentru acuratețea analizelor și previziunilor sale.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare