Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Certitudini - Imboldul

Certitudini - Imboldul

Certitudini - Imboldul

 • Autor:Wilde, Stuart [ ]
  ISBN: 9789737978349
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 290
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 17,50RON12,25RON

Certitudini - Imboldul

           „Cele mai mari enigme ale universului rămân, în cea mai mare parte, nerezolvate. Să le vânezi mi se pare un efort inutil. Dacă ar fi trebuit să ştim toate răspunsurile, ele ne-ar fi fost date. Numai nebunii tânjesc să ştie. Dorinţa lor devine o confirmare a slăbiciunii lor, deoarece, tânjind, ei afirmă că nu sunt siguri că pot menţine un anumit nivel de forţă care să le ofere toate cele de care au nevoie. Neavând nevoie să ştii, îţi accelerezi şi-ţi consolidezi energia, deoarece foarte puţin din conştiinţa ta se află în gândul-viitor şi nimic în emoţii. El este mulţumit să fie ancorat în prezent şi înţelege că există forţă în a nu şti.

            Pentru că este detaşat de grijă legată de moarte, Războinicul-înţelept nu-şi face nici griji pentru viitor. El nu simte nevoia să ştie. El îşi simte cu putere energia şi ştie că, atunci când va veni timpul, aceeaşi energie îi va influenţa destinul, creând împrejurări de forţă, deosebit de favorabile, aşa cum face astăzi. Ştiind că aşa vor sta lucrurile, Războinicul-înţelept nu este implicat în nevoia de a şti.

            Omul mecanic nu stă locului acolo unde se găseşte. El trebuie să se proiecteze în viitor, întrebându-se ce se va întâmpla. Va fi în siguranţă? Va fi bine? Chiar dacă toate sunt în regulă acum, el îşi face griji că în viitor lucrurile ar putea să meargă prost, iar el nu va mai face faţă.

            Deoarece sentimentul predominant al omului-mecanic este supravieţuirea, e important pentru el să ştie tot timpul ce se întâmplă. Motiv pentru care ghicitoarele au prosperat întotdeauna.

               Ele profită de nevoia omului-mecanic de a fi sigur că totul va fi bine.

          Această carte serveşte drept un magnific plan de bătălie, prin care înveţi să-ţi amplifici puterea pe care o ai deja, pentru a-ţi recâştiga controlul absolut asupra propriei tale vieţi. Viaţa n-a fost niciodată menită să fie zbatere şi luptă, ci doar o înaintare lină de la un punct la altul, cam aşa cum ar fi plimbarea printr-o vale, într-o zi cu soare.

            Mai mult ca niciodată, lumea omului obişnuit este pe cale să ni se dezvăluie. Eu încerc să le atrag atenţia celor care sunt puternici şi devin tot mai puternici. Doar prin forţa acestor «individualităţi», spiritualitatea lumii va putea supravieţui uraganelor schimbării. Nu mai avem prea mult timp.”

            Stuart Wilde

Stuart Wilde

Autorul şi conferențiarul Stuart Wilde este un mistic urban, un vizionar modern. A scris 17 cărţi despre conştienţă şi conştiinţă, care au fost traduse în 15 limbi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie