Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine

Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine

Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine

 • [ ]Autor:Taylor, Dr. Eldon
  ISBN: 9786066390569
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 240
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 24,00RON19,20RON

Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine

 Această carte ne pune gândirea, încă o dată, sub semnul întrebării. Metoda prin care autorul ne conduce în călătoria de cunoaştere de sine este uşoară, dar profundă, dovedindu-şi eficienţa prin faptul că, în loc să încerce să ne impună anumite răspunsuri, dr. Eldon Taylor ne provoacă să gândim, ne poartă prin ungherele propriilor noastre minţi şi ne ajută să ne găsim propriile răspunsuri, separându-ne, astfel, de convingerile impuse de societate. 

            Eldon Taylor abordează teme de actualitate, dar şi teme universale, atemporale, punându-ne întrebări pertinente şi lăsându-ne să descoperim singuri răspunsurile, pentru ca, în timp ce parcurgem această călătorie, să ajungem să ne întâlnim cu noi înşine. Este o lectură absolut necesară pentru a ieși din vechile paradigme de gândire.

            „Puţini sunt autorii care îţi întorc lumea cu susul în jos, care îţi pun la îndoială ideile preconcepute şi te fac să fii complet sincer cu tine. Asta este exact ce se întâmplă atunci când citeşti cartea Ce-ar fi dacă?. Le recomand cu căldură această carte acelor războinici spirituali care sunt de neclintit în călătoria lor spre Sinele Autentic.”

Dr. Michael Bernard Beckwith, autorul lucrării Spiritual Liberation: Filfilling Your Soul’s Potential

             „Dacă, la fel ca Neo din filmul Matrix, eşti pregătit să iei pilula roşie, atunci citeşte cartea lui Eldon Taylor Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine şi trezeşte-te într-o nouă realitate, în care vei descoperi adevărul,în loc de iluzie. Eldon îţi va arăta mai întâi cum dansezi la capătul unui mănunchi de sfori, ca o marionetă fără minte. Sforile de care suntem legaţi apar odată cu fiecare lucru de care ne ataşăm. Ele se conectează la noi prin cultura, credinţele, nevoile, şi dorinţele noastre – prin obişnuinţă sau teamă. Sau – alegerea ta – poţi continua să iei pilulele albastre, să laşi cartea pe raft şi ocazia dispare. Nimic nu se va schimba. Viaţa se va desfăşura ca de obicei, iar tu poţi să crezi orice vrei să crezi.”

Thomas Campbell, Departamentul de Apărare şi consultant NASA

           „După cărţile sale Alegeri şi Iluzii, Programare Mentală şi Ce înseamnă asta?, un singur cuvânt îmi vine în minte pentru a defini stilul lui Eldon Taylor, pe care l-am observat şi în această ultimă carte: magnetic. Odată ce am început să citesc, nu am putut să las cărţile din mână, până când nu le-am terminat. Ca şi lucrările sale anterioare, Ce-ar fi dacă? este scrisă pentru toţi cei care sunt deja pe banda rapidă, care doresc să-şi accelereze dezvoltarea spirituală, precum şi pentru cei care sunt de-abia la începutul călătoriei lor spirituale. Concepută ca un dialog interior remarcabil de dinamic, cartea îi provoacă continuu pe cititori să fie întotdeauna conştienţi de toate motivaţiile posibile din spatele alegerilor lor. Atunci când se ia o decizie de a acţiona, ar trebui să se ia de la cel mai înalt nivel de conştiinţă. Prin numeroase exemple de rafinare a analizei alegerilor, cititorii primesc darul de a conştientiza – o deprindere de viaţă de nepreţuit. În cele din urmă, suntem invitaţi să privim în interior, cu onestitate, detaşare şi cu mintea deschisă; şi să începem procesul prin care să ne re-creăm, cu înţelepciune, fiind în acelaşi timp conştienţi de toate subtilităţile minţii subconştiente. Scopul final este re-crearea sinelui real, fără imperfecţiunile induse de iluziile acestei vieţi. Ştiind că acesta este un proces de lungă durată, trebuie să învăţăm răbdarea şi să dezvoltăm coerenţa. Cu fiecare carte, continuând să ne ofere instrumentele cunoaşterii de sine, Eldon Taylor se dovedeşte din nou a fi un mare învăţător. Contribuţia sa la responsabilizarea continuă a rasei umane, pe drumul ei de ascensiune spirituală, nu poate fi contestată.”

Dr. Cristian Enescu

Dr. Eldon Taylor

            Este autorul premiat a peste 300 de cărţi şi programe video şi audio şi gazda unei populare emisiuni radio, intitulate Provocative Enlightenment. Este inventatorul tehnologiei patentate InnerTalk™ şi fondator şi preşedinte al Progressive Awareness Research. A fost numit „Maestrul Minţii” şi este considerat un expert de top atât în hipnoză, cât şi în comunicarea subliminală.

            Eldon a fost criminalist mai mulţi ani, conducând investigaţii şi examinări cu detectorul de minciuni. Este inclus în numeroase topuri Who’s Who, printre care Who’s Who of Intellectuals şi Who’s Who in Science and Engineering. Este membru în Asociaţia Americană de Psihoterapie şi susține conferințe în întreaga lume. Cărţile şi materialele sale audio-video sunt traduse în peste 15 limbi şi s-au vândut în milioane de exemplare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie