Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Rasfoieste -50%
Alimentația conștientă, vol. 1+2 – Dr. Gabriel Cousens

Alimentația conștientă, vol. 1+2 – Dr. Gabriel Cousens

35,00 LEI 70,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066392181
Pagini: 832
Dimensiuni: 16x22
Greutate: 0,92kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 18733 times

Product Description

Clasica lucrare „Alimentația conștientă” este socotită „Biblia vegetarienilor“, atât pentru începători, cât și pentru cercetătorii avansați în domeniul sănătății. 

Această carte-etalon din domeniul alimentației vii constituie o călătorie plină de inspirație și un manual de viață bazat pe principiul unității minte-corp-spirit. 

În primul volum al monumentalei lucrări, faimosul dr. Gabriel Cousens își conduce cu talent cititorii către conștientizarea modului în care alegerile alimentare le afectează trupul, mintea, emoțiile și viața spirituală. Autorul subliniază că nu există o abordare unică pentru toți, ci că soluția constă în efortul fiecăruia dintre noi de a ne cunoaște corpul și de a afla ce funcționează în cazul nostru. 

Dr. Cousens analizează în detaliu sistemele de dietă oxidativă, autonomă, ayurvedică, anabolic-catabolică, endocrină, bazată pe grupele de sânge și multe altele. El studiază și dietele unor comunități din diverse părți ale lumii pentru a evidenția efectele degenerative pe care anumite alimente și practicile agricole le au asupra întregii populații de pe Glob.

Află care sunt cele mai recente și mai eficiente reguli ale unei alimentații sănătoase și cum se combină acestea cu alte comportamente benefice, precum băile de soare, respirația profundă și contactul cu natura în cât mai multe forme. 

Volumul II include informații de ultimă oră privind enzimele, nutriția vegetariană pentru sarcină și un meniu internațional inovator de 14 zile pentru bucătărie gourmet, cușer, vegetariană, cu hrană vie, plus 150 de rețete savuroase, ușor de realizat.

Media notelor

5,00

Total Reviews (4)

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Alimentația conștientă, vol. 1+2 – Dr. Gabriel Cousens

  • (5)

Total Reviews (4)
click here write review to add review for this product.