Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatare directă despre viaţa de dincolo

-25%
Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatare directă despre viaţa de dincolo

Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatare directă despre viaţa de dincolo

  • 30,00RON22,50RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066392037
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatare directă despre viaţa de dincolo (ediție revizuită)

O prezentare a Raiului care îți va schimba viața!

                 O serie de conversații uimitoare și înduioșătoare între Matthew și mama sa, Suzanne Ward, ne dezvăluie diferențele uriașe dintre ceea ce ne învață religiile și realitatea lumii spirituale de pe Pământ.

                Matei clarifică părerile eronate pe care le avem cu toții despre lumea în care locuiește el acum (spune că numele ei corect e Nirvana) și ne explică de ce, în aceste vremuri fără precedent în istoria Pământului, este esențial ca noi să cunoaștem adevărul despre originea noastră și despre relația pe care o avem cu tot ceea ce înseamnă Creație. Fără acest adevăr, nu ne putem înțelege nici scopul în viața de aici, nici modul în care să ne pregătim, cu bucurie și încredere, pentru cea care urmează.

                 „Matei, vorbește-mi despre Rai  ne ajută nu numai să înțelegem frumusețea din lumea de dincolo, ci și să învățăm cum să o aducem în lumea noastră.”

                Bobbie Sandoz, autoare a cărții Listening to Wild Dolphins

                „Dialogul dintre Matei și mama sa nu este nimic altceva decât un manual care poate salva specia umană – și care vine exact la timp. Această carte ar trebui tipărită în toate limbile Pământului și citită de toți cei care au peste 7 ani. Este, probabil, cea mai completă imagine pe care o are lumea noastră până acum despre Universul de unde venim cu toții și în care ne vom întoarce atunci când ni se va încheia viața.”

                Michael Joseph, scriitor și editor

 SUZANNE WARD

                După ce fiul ei Matthew, în vârstă de 17 ani, a decedat în urma unui accident de mașină, Suzanne (Suzy) Ward a încercat să ia legătura cu el prin mediumni.

                După 14 ani de căutări fără succes, a fost contactată direct de fiul ei. Au discutat, telepatic, despre lumea spirituală a Pământului, iar el i-a prezentat membri ai mai multor civilizații care sunt mult mai avansate spiritual, intelectual și tehnologic decât a noastră.

                Cărțile în care își relatează aceste experiențe – Matei, vorbește-mi despre Rai, Iluminări pentru o nouă eră, Vocile Universului și Revelații pentru o nouă eră, toate apărute în traducere la Editura For You – au fost publicate în peste 50 de țări.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie