Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Iubirea nu moare niciodată. Cum să refaci legătura și să te împaci cu pierderea persoanei dragi

-25%
Iubirea nu moare niciodată.  Cum să refaci legătura și să te împaci cu pierderea persoanei dragi

Iubirea nu moare niciodată. Cum să refaci legătura și să te împaci cu pierderea persoanei dragi

  • 40,00RON30,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 80

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066392075
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

Iubirea nu moare niciodată.  Cum să refaci legătura și să te împaci cu pierderea persoanei dragi 

Renumita terapeută și autoare Dr. Jamie Turndorf împărtășește povestea uimitoare a reconectării spirituale cu iubitul ei soț decedat, binecunoscutul Emile Jean Pin. Descoperind că relațiile nu se termină odată cu moartea, Jamie își relatează remarcabila experiență prin care soțul ei i-a făcut cunoscută prezența lui continuă – și iubirea lui nemuritoare.

Bazându-se pe aceste întâlniri personale, Jamie a creat o formă revoluționară de terapie a durerii, ce combină tehnicile ei celebre de rezolvare a conflictelor cu comunicarea după moarte. Rezultatul: o metodă fără precedent, care le permite celor îndurerați să se reconecteze, să rezolve treburi neterminate și să facă pace cu cel trecut în neființă.

Plină cu zeci de exemple de contacte și comunicare cu spiritele, această carte elimină orice îndoială despre viața de după moarte și arată că legătura este permanentă. Cei dragi în spirit nu zăbovesc pur și simplu pentru o vreme înainte să se ducă în „rai“ și să dispară din viața ta. Mai degrabă, Raiul este o stare, nu un loc, iar cei dragi au o eternitate pentru a te sprijini și a vindeca orice probleme lăsate în urmă după ce au trecut Dincolo.

 „Cartea Iubirea nu moare niciodată le oferă o speranță imensă celor care deplâng pierderea unei persoane dragi. Dr. Jamie Turndorf furnizează dovezi uimitoare ale continuității iubirii și vieții, precum și instrumentele necesare pentru a ajuta pe oricine să-i conecteze pe cei din lumea nevăzută.“

Suzanne Giesemann

 

 

 

 

 

Dr. Jamie Turndorf

E cunoscută de milioane de oameni drept „Dr. Love“ („Dr. Dragoste“) datorită paginii sale web AskDrLove.com, primul site de sfaturi legate de relații, lansat în 1996.

Dr. Turndorf își încântă cititorii cu combinația sa unică de expertiză, experiență și umor, condimentate cu talentul de a traduce jargonul psihologiei în concepte ușor de înțeles și de aplicat în transformarea vieții și în vindecarea relațiilor.

Metodele și ideile ei sunt popularizate prin numeroase rețele mediatice și au fost prezentate în publicații de top, precum Cosmopolitan, Men’s Health și Glamour.

Dr. Jamie Turndorf scrie editorialul „We Can Work It Out“ („Putem găsi o soluție“) pentru ediția online a prestigioasei publicații Psychology Today.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie