Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Evoluția multidimensională. Explorări personale ale conștiinței

-25%
Evoluția multidimensională. Explorări personale ale conștiinței

Evoluția multidimensională. Explorări personale ale conștiinței

  • 33,00RON24,75RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 66

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066392198
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.22

Kim McCaul își povestește călătoria în Java în căutarea unei tehnici care să-l ajute să-și calmeze demonii ce îl tulburau de mai mulți ani. Această incursiune l-a condus către înțelegerea faptului că acei demoni nu erau produsul propriei minți, ci entități nonfizice reale care îl urmăreau dintr-o viață anterioară.

Autorul redă modul în care a ajuns la aceste revelații, precum și felul în care trei profesori l-au călăuzit prin introspecții și experiențe în căutarea înțelegerii: Pak Sujono, conducătorul unui centru de meditație din Indonezia, apoi o gospodină din Anglia care se bucură de abilități psihice remarcabile și de capacitatea de a modifica în mod semnificativ energiile celor din jur și Waldo Vieira, cercetător al conștienței și medium din Brazilia.


Evoluția multidimensională te încurajează să-ți facilitezi propriile experiențe, să ajungi la propriile înțelegeri și să profiți la maximum de actuala viață fizică.

Kim McCaul


Antropolog și consultant în domeniul apărării drepturilor aborigenilor australieni asupra patrimoniului lor natural și cultural, a studiat în profunzime conceptele interculturale referitoare la conștiință și la viața multidimensională. A publicat numeroase articole pe aceste teme.

În 1995 a început să-și studieze propria conștiință, efectuând o vizită la un centru de meditație din Indonezia, iar din 1997 a folosit suportul teoretic și practic al conștientologiei pentru a-și îmbogăți cunoașterea.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie